Μανθάτης: «Ευχαριστημένος στα Γιάννινα»

Ο νεαρός ακραίος εξήρε τον ΠΑΣ και αναφέρθηκε στην πορεία της Εθνικής Ελπίδων

Για την προσπάθεια της Ελπίδων ώστε να προκριθεί στην επόμενη φάση του ευρωπαϊκού Under 21, αλλά και για τον ΠΑΣ μίλησε ο Μανθάτης στον ΣΠΟΡ FM.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ 
-την πορεία της Κ21: «Θεωρώ πως είμαστε μια καλή ομάδα με πολύ ταλέντο. Αυτό που μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι πως όλοι οι παίκτες αγωνιζόμαστε στις ομάδες μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι έχουμε αγωνιστικό ρυθμό και δεν χρειάζεται να περιμένουμε κάθε 1-2 μήνες για να συναντηθούμε στην Εθνική. Επίσης υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και είμαστε πολλά χρόνια όλοι μαζί. Για παράδειγμα πριν τρία χρόνια ήμασταν στους Νέους του Ολυμπιακού 6-7 παιδιά από την αποστολή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί έχουμε ομοιογένεια, αυτοματισμούς και καλό κλίμα μεταξύ μας». 
 
-το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και της Εθνικής Ανδρών: «Υπάρχει πολύ μέλλον. Δεν είμαι αρμόδιος να συγκρίνω την ομάδα μας με την Ανδρών. Έχω υπάρξει μέλλον της Ανδρών και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να αγωνίζεσαι για τη χώρα σου. Φυσικά και είναι στόχος. Το σημαντικό είναι να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι καθημερινά». 
 
-την παρουσία του στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ είναι ένας υγιές σωματείο και ο κ. Πετράκης είναι όχι μόνο ένας εξαιρετικός προπονητής, αλλά ένας εκπληκτικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όσα έχω συναντήσει στα Γιάννενα». 
 
-το αν έχει βελτιωθεί στην τελική προσπάθεια: «Ένα από τα στοιχεία που βελτιώνουμε τώρα είναι η τελική προσπάθεια. Μου είχε πει και ο κ. Πετράκης όταν είμαι στην περιοχή θα πρέπει να είμαι ήρεμος. Χρειάζομαι βελτίωση εκεί και πιστεύω πως με τη δουλειά θα γίνω καλύτερος». 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...