Μαντζανάς: «Πρώτος θα τους καταγγείλω»

Ο Παναγιώτης Μαντζανάς κινεί διαδικασίες ως Απόλλων Λάρισας για να μάθει τα στοιχεία των ποδοσφαιριστών που στοιχημάτιζαν κατά της ομάδας τους.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Λάρισας, Παναγιώτης Μαντζανάς. Ρωτήθηκε για τις καταγγελίες του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, αλλά και για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που στοιχημάτιζαν κατά της ομάδας τους. Και όπως ανέφερε ο ίδιος: «Εγώ το ψάχνω σαν Απόλλων Λάρισας, για να μην αιωρούνται διάφορα, και αν ισχύει από την ομάδα μου, θα βγω πρώτος και θα τους καταγγείλω».

Αρχικά ο Παναγιώτης Μαντζανάς είπε:

«Τις διάβασα λίγο τις δηλώσεις του κυρίου Καλαϊτζίδη. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει. Να πω ότι τον κύριο Καλαϊτζίδη δεν τον γνωρίζω, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του, δεν τον ξέρω. Τον είδα από απόσταση σε ένα φιλικό. Δεν ξέρω τι έχει πει στον Εισαγγελέα. Εφόσον υπάρχουν στοιχεία και μπορεί να πει ότι υπάρχουν κάποια πράγματα, αυτά είναι αρνητικά για τη Football League και θα πρέπει να παρθούν μέτρα και αποφάσεις. Εάν δεν υπάρχουν τα στοιχεία, τότε η Football League θα πρέπει να κινηθεί εναντίον του κυρίου Καλαϊτζίδη, γιατί είναι σοβαρό το θέμα, δεν είναι κάτι απλό».

Εσείς λέτε ότι όλα είναι άγια;

«Πήρα μία ομάδα για την τρέλα μου, γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και σε τρία χρόνια ανέβηκε τρεις κατηγορίες. Ποτέ δεν μπήκα σε διαδικασία… Δεν παίζω στοίχημα, δεν ξέρω πώς παίζεται. Εγώ μιλάω για την ομάδα μου. Το τι γινόταν τις προηγούμενες χρονιές στην κατηγορία δεν με αφορά. Πήρα μία ομάδα από το Α’ τοπικό. Αν ήθελα να κάνω στοιχηματισμό θα έπαιρνα μία ομάδα από τη Β’ Εθνική. Πήρα μία ομάδα για την τρέλα μου, γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο και σε τρία χρόνια ανέβηκε τρεις κατηγορίες. Ποτέ δεν μπήκα σε διαδικασία… Δεν παίζω στοίχημα, δεν ξέρω πώς παίζεται. Αν ισχύουν αυτά που λέει ο κύριος Καλαϊτζίδης, τότε με στοιχεία να βγούμε αύριο το πρωί να φύγει οποιαδήποτε ομίχλη, να καθαρίσει το πεδίο και να τιμωρηθούν αυτοί που πρέπει. Αυτό όλο προκαλεί μεγάλη ζημιά. Όποιος παίκτης εννοείται συμμετέχει σε τέτοιο πράγμα και το μάθουμε, θα τιμωρηθεί κιόλας. Δεν το συζητάμε αυτό».

Για τις συλλήψεις στη Λάρισα και τους κωδικούς που ανήκαν σε τέσσερις παίκτες:

«Το ψάχνω σαν Απόλλων Λάρισας και θα ζητήσω με δικηγόρο στοιχεία. Αν ισχύει από την ομάδα μου πρώτος θα βγω και θα τους καταγγείλω και θα σταματήσει εκεί το θέμα. Εφόσον αποδειχθεί ότι αυτοί οι παίκτες το έκαναν, πρέπει να τιμωρηθούν. Και για να μην αιωρούνται διάφορα πράγματα, επειδή έγινε στη Λάρισα, εγώ το ψάχνω σαν Απόλλων Λάρισας και θα ζητήσω με δικηγόρο στοιχεία. Αν ισχύει από την ομάδα μου πρώτος θα βγω και θα τους καταγγείλω και θα σταματήσει εκεί το θέμα. Δεν θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος από την ομάδα μου που το κάνει αυτό το πράγμα. Παρόλα αυτά είμαστε υποχρεωμένοι, οποιαδήποτε και αν είναι η ομάδα, να ψάξουμε αυτό το θέμα και όποιος συμμετέχει σε τέτοιες παράνομες διαδικασίες, να τιμωρηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...