Μαρινάκης: «Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον Ολυμπιακό στη κορυφή»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε και για τον Ολυμπιακό, τα δύο χαμένα πρωταθλήματα αλλά και τι τον συγκίνησε από την φετινή σεζόν.

Στη μεγάλη συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Real FM ο Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό. Ρωτήθηκε μάλιστα τι έφταιξε και οι «ερυθρόλευκοι» χάνουν τα δύο τελευταία πρωταθλήματα.

«Δεν θα πω για διαιτησίες, την τύχη μας και άλλους παράγοντες. Κερδίσαμε επτά σερί πρωταθλήματα, είχαμε τεράστις επιτυχίες στην Ευρώπη, φτάσαμε στην υψηλότερη θέση στην Ευρώπη. Το 2017-18 είχαμε κακή χρονιά»

«Πέρυσι αποφασίσαμε να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Σχεδόν από το μηδέν. Φέτος είχαμε ιστορική πρόκριση κόντρα στη Μίλαν και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίξαμε με διαφορά το καλύτερο ποδόσφαιρο»

«Θέλω να επικεντρωθώ στο μέλλον. Του χρόνου θα επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που αξίζει. Την απάντηση έδωσε ο κόσμος του Ολυμπιακού που το «Καραϊσκάκης» ήταν πάντα γεμάτο. Κι ας είχε χαθεί το πρωτάθλημα. Αυτό με συγκίνησε ιδιαίτερα. Πρέπει να φέρουμε ξανά τον Ολυμπιακό στην κορυφή»

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...