Ματζουράκης: «Πικρή γεύση»

Ο κόουτς της Κέρκυρας σχολίασε πως η ομάδα του θα μπορούσε σήμερα να κερδίσει

Δευτερόλεπτα πριν το φινάλε δέχθηκε η Κέρκυρα το γκολ της ισοφάρισης στην Ξάνθη και ο Γιάννης Ματζουράκης είχε κάθε λόγο να είναι «σκασμένος».  «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή και σταθερή ομάδα και γι’ αυτό προσέξαμε πολύ τον τρόπο του παιχνιδιού μας. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την τόλμη να δημιουργήσουμε φάσεις και να εκμεταλλευτούμε τον αέρα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που δυσκόλεψαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού της Ξάνθης. Με τον Μπαλάφα είχαμε μια σπουδαία ευκαιρία να κάνουμε το 0-2 αλλά δεν τα καταφέραμε. Σίγουρα είμαστε στεναχωρημένοι αλλά συνεχίζουμε τον αγώνα, μας αφήνει μια πικρή γεύση ο τρόπος που έληξε το παιχνίδι, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πάμε στον επόμενο αγώνα να παλέψουμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας», είπε αρχικά.
 
Και συνέχισε.  «Στην Λιβαδειά δεν μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο ουσιαστικά, σήμερα ήμασταν καλύτεροι, στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι πιστεύω».
 
Για την Ξάνθη όπου στο παρελθόν εργάστηκε για πολλά χρόνια σχολίασε πως «έχει ένα προσόν, ένα σταθερό στάτους και τον κ. Πανόπουλο. Όποιος έρχεται να δουλέψει στην Ξάνθη, διακρίνεται. Στα χρόνια μου τα πράγματα ήταν δύσκολα. κατακτούσαμε έναν βαθμό εκτός έδρας και ήταν επιτυχία. Τώρα τα πράγματα έχουν στρώσει προς το καλύτερο, οι συνθήκες είναι ιδανικές να έρθει κάποιος και να δουλέψει». 

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...