Ματσάρα στο Αρμένιο με νικητή το Νέο Περιβόλι!

Ένα σπουδαίο ματς διεξήχθη στο Αρμένιο, εκεί όπου η τοπική ομάδα υποδέχθηκε το Νέο Περιβόλι και οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ, 3 – 2.

Στο 5ο μόλις λεπτό της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Μπόλκας με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στη Δόξα Αρμενίου, ενώ στο 42ο λεπτό ο Παπανικολάου με σουτ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσια.

Στην επανάληψη τώρα, ο Λιντέρης στο 48ο λεπτό έφερε «τούμπα» το ματς κι έβαλε το Νέο Περιβόλι σε θέση οδηγού στο σκορ, όμως στο 75ο λεπτό ο Παναγιώτης Μπόλκας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το 2 – 2.

Εν τέλει, στο 82ο λεπτό ο Γιάννης Μάλτζιαρης κέρδισε πέναλτι και ο Λιντέρης πέτυχε το τελικό 3 – 2 για το Νέο Περιβόλι, ενώ παράλληλα σημείωσε και το δεύτερο του προσωπικό τέρμα στην αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Αρμενίου (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Καραδημήτρης, Ψάρρας, Κωστόπουλος Δ.Γ., Παπανικολάου (60′ Αντωνόπουλος), Καψούρης, Γκόντας, Μπόλκας, Ξέρας (60′ Καμπανάς), Παπαδημητρίου, Κωστόπουλος Δ.Α., Σπανός.

Αστήρ Νέου Περιβολίου (Θανάσης Κοτσιανούλης): Κοτσιανούλης, Σφέτσος (60′ Αργύρης), Μπαλαντζάρας, Μάλτζαρης, Χρόνης (75′ Μαμαλούδης), Κόκκινος, Παπαϊωάννου, Νασιούλας, Αποστόλου (55′ Σδράλης), Λιντέρης, Μπαλούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...