Μαυροκουκουλάκης: «Θα ξαναδούμε Panathinaikos»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός σύντομα θα αποκτήσει ξανά το ευρωπαϊκό του προφίλ, παρουσιάστηκε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης μετά την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ.

Και επίσημα πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι από το μεσημέρι της Παρασκευής ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος παράλληλα θα κατέχει και την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου.

Λίγο μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, παρουσιάστηκε αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον, παρά τα εμπόδια που υπάρχουν.

«Το πόστο του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός αποτελεί τιμή για μένα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Αλαφούζο αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου.

Με την εμπειρία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από τη θητεία μου σχεδόν σε όλες τις διοικητικές θέσεις στον Παναθηναϊκό, καθώς και από την πολυετή διαδρομή μου σε FIFA- UEFA και στα γήπεδα όλου του κόσμου, θα προσπαθήσω να βοηθήσω το σύλλογο με όλες τις δυνάμεις μου. Ο δρόμος είναι δύσκολος, αλλά με τις παναθηναϊκές δυνάμεις συστρατευμένες θεωρώ ότι η Ευρώπη θα ξαναδεί τον Panathinaikos». 

Πηγή: sport-fm.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com