Με μεγάλη επιτυχία το 1ο Τουρνουά Ακαδημιών στην Ιτέα

Υπό την αιγίδα του Δήμου Τεμπών διεξήχθη στην Ιτέα Λάρισας το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά των Ακαδημιών του Δήμου την περασμένη Κυριακή (29/05) με την συμμετοχή παράλληλα και της Α.Ο. Πελασγιώτις.

Εμπευστής τους εγχειρήματος αυτού υπήρξε ο Αργύρης Γκρίμπας και βοηθοί του στην εκτέλεση του “έργου”οι Στέργιος Βλαχοστέργιος και Κώστας Κανταρίνος, στους οποίους μάλιστα αξίζουν και συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση του τουρνουά αυτού.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος, Κώστας Κολλάτος ευχαρίστησε όλους όσους εργάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο για την διεξαγωγή του 1ου ποδοσφαιρικού Τουρνουά Ακαδημιών στην Ιτέα και ευχήθηκε να γίνει ετήσιος θεσμός, δίνοντας παράλληλα και το μήνυμα στήριξης για την επόμενη χρονιά.

Συμμετέχοντες Ομάδες: Πελασγιώτιδα Λάρισας, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Αετός Μακρυχωρίου, Όλυμος Γόννων, Κίσσαβος Συκουρίου, Πυργετός – Αιγάνη.

Χορηγοί του τουρνουά: Ποτά Τσίνας, Ελληνικοί Χυμοί VIVA, Αντιγονίδες Γόννων.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...