Μεγάλος άτυχος ο Κόκκινος, παράπονα για τη κατάσταση των γηπέδων…

Μεγάλος άτυχος στάθηκε στη Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Δαμασιακό ο κεντρικός αμυντικός της Λάρισας 2012, Μάκης Κόκκινος, καθώς αποχώρησε τραυματίας και αποδείχθηκε μεγάλη η «ζημιά» που υπέστη ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Συγκεκριμένα, προς το τέλος του αγώνα στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Β’», ο Μάκης Κόκκινος είχε την ατυχία να τραυματιστεί, καθώς το αριστερό του πόδι «κόλλησε» στον κακό αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, με αυτές να δείχνουν πως δεν γλυτώνει τα χειρότερα και πως σε μέρες γιορτινές, εκείνος θα περνά τη πόρτα του χειρουργίου για να κάνει επέμβαση στον αριστερό του αστράγαλο.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν οι άνθρωποι της Λάρισας 2012 να «φωνάζουν» έντονα για την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, όπως αυτό συμβαίνει και σε άλλα γήπεδα του Νομού μας και δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο…

Το ευχάριστο στην όλη υπόθεση όμως είναι η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Δημήτριου Μπουχλαριώτη στο νοσοκομείο και δίπλα στον νεαρό ποδοσφαιριστή με τον ίδιο να αναφέρει πως οι αρμόδιες αρχές θα είναι δίπλα του στη δύσκολη περίοδο που περνά μετά τον άσχημο τραυματισμό που αποκόμισε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Δαμασιακό.

Πάντως, εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στον Μάκη και φυσικά το παιδί να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα όπου εκεί είναι η κανονική του θέση εδώ και χρόνια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...