Μεγάλος ο κίνδυνος ευρωπαϊκού αποκλεισμού και απαγόρευσης μεταγραφών για ΠΑΟ

Δεν λένε να τελειώσουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό με τους… πράσινους να κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και απαγόρευση μεταγραφών.

Όχι απλά δεν λένε να σταματήσουν τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό αλλά συνεχώς έρχονται και άλλα στην επιφάνεια. Οι… πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στο να τιμωρηθούν από την UEFA με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αλλά και απαγόρευση μεταγραφών.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία έχει δώσει περιθώριο στου «τριφύλλι» να τακτοποιήσει τις εκρεμμότητες που έχει ως το τέλος του μήνα, κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι με δεδομένα τα προβλήματα που υπάρχουν.

Όπως αναφέρει και η εφημερίδα «Πράσινη» ο κίνδυνος απαγόρευσης μεταγραφών είναι μεγάλος καθώς ήδη έχουν τελεσιδικήσει τέσσερις υποθέσεις και αφορούν τις οφειλές στην Κιέβο (Εμποκο), στο Αμβούργο (Μπεργκ), στον Ιβανόφ και στον Σαμπά. Συνολικά το ποσό φτάνει τις 500.000 ευρώ και με δεδομένο το ότι η UEFA ζητάει εξόφληση, είναι πιθανό από το καλοκαίρι κιόλας να ισχύσει η τιμωρία της απαγόρευσης μεταγραφών.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...