Μερκούρης: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου η μεταγραφή στον Κιθαιρώνα!

Είναι ένας παίχτης που τα δίνει όλα για όσα λεπτά αγωνίζεται στον αγωνιστικό χώρο και φέτος τον βλέπουμε με τη φανέλα του Κιθαιρώνα Καπαρελίου, με την οποία έχει πετύχει ήδη τέσσερα γκολ!

Ο «Χάμπος» Μερκούρης μιλάει αποκλειστικά στα «ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ».

Πόσα χρόνια ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο και τι κάνεις εκτός γηπέδων;

Το ποδόσφαιρο για εμένα ξεκίνησε στο δημοτικό. Στα 6 μου ξεκίνησα στα γηπεδάκια των ομάδων thiva-club και Ζευς μέχρι το τέλος του δημοτικού. Μετά αγωνίστηκα για πολλά χρόνια σε διάφορα ομάδες, μέχρι και πέρσι με τον Παμβαγιακό. Όλα αυτά, με εξαίρεση μια χρονιά, συγκεκριμένα το 2012-2013, που αγωνιστικα με την πρωταθλήτρια ομάδα Γ’ Εθνικής, Φωστήρα ταύρου. Εκτός γηπέδων, η δουλειά μου είναι ιδιοκτήτης τουριστικού γραφείου. Ασχολούμαι μαζί με τους γονείς με λεωφορεία και ταξί

Ποια θεωρείς ότι είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας σου;

Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου ως ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, είναι αυτή που ζω αυτό τον καιρό με την ομάδα του Κιθαιρώνα διότι αγωνίζομαι σε μια καινούρια κατηγορία για εμένα, που παίζουν και επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, άρα το επίπεδο σε σχέση με τις κατηγορίες που αγωνιζόμουν παλαιότερα, είναι υψηλότερο!

Η μεταγραφή σου στον Κιθαιρώνα ήταν μία από τις πιο απρόσμενες του καλοκαιριού στη Βοιωτία. Πως προέκυψε;

Η πρόταση – πρόκληση για εμένα έγινε το καλοκαίρι και αφού κανόνισα τα ωράρια της δουλειάς μου δεν χρειάστηκε να σκεφτώ καθόλου την απάντηση.

Πολλοί είχαν… ξεγραμμένο τον Κιθαιρώνα, αλλά η μέχρι στιγμής πορεία σας, δείχνει κάτι διαφορετικό. Τι έχεις να πεις σε αυτούς που σας αμφισβήτησαν στην αρχή της χρονιάς;

***Διαβάστε τη συνέχεια της αποκλειστικής συνέντευξης στην εφημερίδα «ΣΤΕΡΕΑ ΝΕΑ» που κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα περίπτερα της Στερεάς Ελλάδας!

Πηγή: voiotiasports

The post Μερκούρης: Η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου η μεταγραφή στον Κιθαιρώνα! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...