Μεσοβδόμαδα τελειώνει η μεταγραφή του Φριουί

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση του Φριουί βρίσκεται η ΑΕΛ με τον Αλγερινό να φτάνει στην Ελλάδα Τρίτη ή Τετάρτη προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Διαδικαστικό είναι όπως όλα δείχνουν το πρόβλημα με τον Σάμι Φριουί με την μεταγραφή του Αλγερινού επιθετικού να τελειώνει τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα με το διαβατήριο θα λυθεί μετά και την ενημέρωση που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας από τον πρέσβη της Αλγερίας και ο 27χρονος επιθετικός θα βρίσκεται στην Λάρισα Τρίτη η Τετάρτη προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως όλα δείχνουν και αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, ο Φριουί θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΛ, παρότι στο κόλπο για την απόκτησή του, μπήκε και μάλιστα δυνατά και η CK Κονσταντίν, η οποία έχει το προβάδισμα σε περίπτωση που τελικά γίνει κάτι και χαλάσει η μεταγραφή στους… βυσσινί. Κάτι που ως τώρα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο, από την στιγμή που όχι μόνο έχει υπογραφεί προσύμφωνο, αλλά έχει συμφωνηθεί και η μέρα που θα έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...