Μετά τα Βούναινα, “άλωσε” και τη Γιάννουλη!

Μετά το “διπλό” στα Βούναινα, η Δόξα Βλαχογιαννίου μόλις τρεις μέρες αργότερα “άλωσε” και την έδρα της Γιάννουλης κερδίζοντας την Δήμητρα με 2 – 0 και περνώντας τη γραμμή του υποβιβασμού για πρώτη φορά στη… χρονιά!

Η ομάδα του Νίκου Φακίτσα πέτυχε την πιο σημαντική νίκη της σεζόν, έως την επόμενη, καθώς κερδίζοντας τη Δήμητρα Γιάννουλης με 2 – 0 εκτός έδρας την έβαλε σε θέση υποβιβασμού, βγάζοντας την ομάδα του Βλαχογιαννίου για πρώτη φορά εκτός γραμμής υποβιβασμού στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Οι Βλαχογιαννίτες την επόμενη αγωνιστική (Πέμπτη, 24/05) θα φιλοξενήσουν την Δήμητρα στο Βλαχογιάννι έχοντας πλέον τον πρώτο λόγο για τη παραμονή στη κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο σκορ δευτερόλεπτα πριν την συμπλήρωση των πρώτων 45′, όταν και ο Γιώργος Μπαντής βρήκε τον Θανασούλη που με κοντινό πλασέ κέρδισε τον Μαστοροδήμο για το 0 – 1.

Στην επανάληψη και με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Δραγατζίκης με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Αθανασούλη, κέρδισε τον πορτιέρο της Δήμητρα Γιάννουλης για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό σκορ στη συνάντηση, μεταφέροντας πλέον το άγχος της παραμονής στους Γιαννουλίτες.

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Πετράκης, Μπαμπάλης (41′ λ.τ. Γκαλγκανόπουλος), Θώμος, Τσουμάνης, Παπαγιαννούλης (68′ Κακαράντζας), Κατσαμάγκας, Μάτος, Τσαρούχας.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μωϋσίδης, Αθανασούλης, Δραγατζίκης, Μητούλας, Λάκης (80′ Καλογιάννης), Γκουρομπίνος (86′ Αλεξίου), Βίδρας, Ιγγλέζος, Μπαντής Γ. (83′ Γεωργούλης), Θανασούλης (62′ Πάτσης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Γκάγκας, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...