Μεταγραφές – επιστροφές παικτών στον Κίσσαβο Συκουρίου

Μετά τη πρώτη μεταγραφή με τον Αλέκο Ριζούλη, στον Κίσσαβο Συκουρίου επέστρεψαν δέκα ποδοσφαιριστές και ένας παίκτης που είχαν παρουσία στον Α.Ο. Χειμαδίου και τα Βούναινα αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, στο νέο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας με τη φανέλα του Κισσάβου Συκουρίου θα αγωνίζονται οι Ζήσης Γκανάτσιος (αμυντικός) (αρχ. φωτ.), Παναγιώτης Τόπης (αμυντικός), Βασίλης Ζαϊρές (αμυντικός), Δημήτρης Ράπτης (αμυντικός), Αποστόλης Δημάκης (αμυντικός), Μίλτος Γκρέτσης (μέσος), Χρήστος Μακρής (μέσος), Κωνσταντίνος Τζιούρας (επιθετικός), Γιώργος Ράπτης (επιθετικός) και Γιώργος Βλαχογιάννης (επιθετικός).

Συν αυτούς τους ποδοσφαιριστές, παίκτης των «κιτρινόμαυρων» λογίζεται και πάλι ο Νίκος Κορδέλας (φωτ.), που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια μετά από τη παρουσία του νεαρού μέσου στα Βούναινα…

Έντεκα ποδοσφαιριστές λοιπόν που αναμένεται να βοηθήσουν και φυσικά να δώσουν πολλές λύσεις στο συγκρότημα του Γιάννη Μιχαλέ στη νέα προσπάθεια που γίνεται ενόψει και της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει τον σύλλογο στην Α΄1 τοπική κατηγορία.

Τέλος, η πρώτη συγκέντρωση διοίκησης, προπονητή και ποδοσφαιριστών στον Κίσσαβο Συκουρίου έχει οριστεί για τη Δευτέρα στις 12 Αυγούστου…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...