Ικανοποίηση στην ΑΕΛ με τη κλήρωση

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΛ για την κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνει τους… «βυσσινί» απέναντι στον ΠΑΣ και στον κάμπο σκέφτονται ακόμα και τελικό αν υπάρξει πρόκριση και η κληρωτίδα τους φέρει το νικητή του Πανιώνιος-Λαμία.

Η αλήθεια είναι πως όταν στην κληρωτίδα υπήρχαν οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, το να σου πέσει αντίπαλος ο ΠΑΣ Γιάννινα και χωρίς αυτό να μειώνει σε κανένα σημείο τους Ηπειρώτες, μόνο για θετική κλήρωση μπορείς να μιλάς, παρότι μιλάμε για ένα κλασικό ντέρμπι επαρχίας.

Στην ΑΕΛ φυσικά και σέβονται τους «κυανόλευκους», ωστόσο είναι ικανοποιημένοι από την κληρωτίδα. Ικανοποιημένοι, βλέποντας ακόμα πιο ψηλά. Αρχικά το βάρος θα πέσει στα δύο αυτά σημαντικά παιχνίδια, με τους «βυσσινί» να θέλουν όσο τίποτα την πρόκριση στον ημιτελικό.

Αν όλα πάνε κάλα και η ΑΕΛ προκριθεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου, οι «βυσσινί» μπορούν να βλέπουν ως τον τελικό αν η επόμενη κλήρωση τους φέρει απέναντι στον νικητή του Πανιώνιος-Λαμία.

Και σε αυτή την περίπτωση βέβαια τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν σημαίνει πως αν έρθει η πρόκριση επί του ΠΑΣ και βρεθεί απέναντι κάποιος από τους Ολυμπιακό, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, δεν θα το παλέψουν.

Κάθε άλλο. Στην ΑΕΛ έχουν πολύ ψηλά στους στόχους τους το Κύπελλο και θέλουν να φτάσουν όσο γίνεται πιο ψηλά. Άλλωστε δύο φορές έχουν κατακτήσει την κούπα και ξέρουν πως να φτάνουν ως το τέλος. Αρχικά υπάρχει ικανοποίηση για την κλήρωση και δίψα για την συνέχεια…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...