Με ένταση και… επισκέψεις ο Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Δώνης ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, την οποία επισκέφτηκε και φέτος ένας φανατικός φίλος του «τριφυλλιού» από την Στουτγάρδη.

Όσο περνάνε οι μέρες, ο Γιώργος Δώνης αρχίζει και ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού, θέλοντας η φυσική κατάσταση των παικτών του να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό, με το ξεκίνημα των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Άλλωστε, όπως όλα δείχνουν, η ομάδα που έχει στο μυαλό του, θα στηρίζεται αρκετά στο τρέξιμο που θα ρίχνει και στην πίεση που θα ασκεί στους αντιπάλους. Κάτι που σημαίνει οτι οι αντοχές των ποδοσφαιριστών θα πρέπει να είναι περισσότερο από ικανοποιητικές.

Έτσι, το 90λεπτο πρόγραμμα της προπόνησης στην Ολλανδία, την Παρασκευή, περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδυναμης, φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, χωρίς ωστόσο σε αυτές να λαμβάνουν μέρος οι Ινσούα και Χατζάρας.

Αμφότεροι έμειναν στο ξενοδοχείο για αποφόρτιση, με τον Αργεντίνο και τον Κουρμπέλη να κάνουν την εμφάνισή τους μετά το τέλος, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ασκήσεις με μπάλα.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως και φέτος το παρών στην προετοιμασία του «τριφυλλιού» έδωσε η οικογένεια του Χρήστου Αναστασίου, ο οποίος είναι ένας φανατικός φίλος της ομάδας που ζει μόνιμα στην Στουτγάρδη.

Όπως κάνει τα 10 τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος ταξιδέψει να δει από κοντά τους «πράσινους», μαζί με την σύζυγό του Βασιλική και τα δύο του παιδιά, την Ευαγγελία και τον Ραφαήλ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...