Με εμφατική νίκη, πρώτος ο Δρυμός!

Με εντυπωσιακό τρόπο (2 – 6) έφυγε από το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση ο Δρυμός καθώς κέρδισε την ομώνυμη ομάδα για την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΛ!

Το συγκρότημα του Κώστα Καζάκη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο σημερινό παιχνίδι και με ευκολία κατέκτησε τους τρεις βαθμούς που έφερε και την ομάδα στη πρώτη θέση, μετά την ήττα του Ροδιακού από την Ακαδημία Τυρνάβου.

Έτσι, ο Δρυμός έφθασε τους δέκα έξι βαθμούς και συνεχίζει μόνος στη πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση έμεινε στην ένατη θέση και τους τέσσερις βαθμούς μετά τη σημερινή ήττα.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκαντούνας έκανε το 0 – 1 για τον Κεραυνό, ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Δρυστέλλας διπλασίασε τα τέρματα για τους φιλοξενούμενους.

Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3 στο 34′, ενώ στο 49ο λεπτό ο Μπόλης με δικό του τέρμα διεύρυνε το σκορ σε 0 – 4.

Έπειτα από τρία λεπτά οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1 – 4, ενώ στο 55ο λεπτό η ομάδα του Κώστα Καζάκη σημείωσε το 1 – 5 με σκόρερ και πάλι τον Μπόλη.

Δέκα λεπτά μετά στο παιχνίδι, το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση ξανά βρήκε δίχτυα και έκανε το 2 – 5, ενώ το τελικό 2 – 6 διαμόρφωσε ο Μενσούρ στο 72ο λεπτό της συνάντησης.

Η Σύνθεση

Κεραυνός Δρυμού (Κώστας Καζάκης): Πουρνάρας, Μίχης, Μενσούρ, Μπούτλας, Κατσιαμήτας, Κόγιος, Καραποστόλης (79′ Μπανταβής), Ζιώγας, Γαλανός (73′ Κουτσοθεοδώρου), Γκαντούνας (80′ Δόλγυρας), Δρυστέλλας (46′ Μπόλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ζαχαρός, Στάμος, Μπλιώνας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...