Με “κεραυνό” του Κατσαβριά, τα Δένδρα

Με το “δεξί” μπήκε στο νέο πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας ο Κεραυνός Δένδρων, κερδίζοντας τον Τοξότης Λάρισας στο βοηθητικό γήπεδο της Γιάννουλης με 1 – 0, με γκολ… “buzzer beater”. “Δράστης”; Ο Ηλίας Κατσαβριάς στο 87′!

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε για λογαριασμό του Κεραυνού Δένδρων, ο Ηλίας Κατσαβριάς στο 87′ με σουτ από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Ράσα.

Χρονικά νωρίτερα ο Τοξότης Λάρισας είχε την ευκαιρία με τους Κ. Κίτσιο και Νταναβάρα, να πάρει πρώτος το προβάδισμα στο σκορ, βρήκε όμως απέναντί του έναν “ετοιμοπόλεμο” Ράγιας που κράτησε το… μηδέν στην εστία του.

Οι Συνθέσεις

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Λωρίδας, Κίτσιος Χρ., Τσάλαβος (82′ Παπαϊωάννου), Γκουσγκούνης, Τάκε, Παπαδημητρίου, Φραγκογούλας (46′ Γιαννακός), Μπουρουτζίκας, Κίτσιος Κ., Νταναβάρας, Νάτσιος (75′ Θεοδώρου).

Κεραυνός Δένδρων (Γιάννης Τσιούρβας): Ράγιας, Μαυρουδής, Θανασάρας, Αρμάντο, Σκριάπας (55′ Μπαλογιάννης), Χατζηκρανιώτης, Δεργιόπουλος (60′ Ράσα), Γκάτης, Κατσαβριάς, Βόραδας (80′ Τσιάτας), Μπακού (90′ Σδόγκος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Νίτσας, Θύμιου, Ζαχαρός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...