Με κορονοϊό ο ιδιοκτήτης των Νικς

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του NBA Νιου Γιορκ Νικς, Τζέιμς Ντόλαν, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ανακοίνωσε ο σύλλογος με ανάρτησή του στο twitter.

Ο Ντόλαν βρίσκεται σε αυτο-απομόνωση, αντιμετωπίζει ελάχιστα ή και καθόλου συμπτώματα, ενώ συνεχίζει να επιβλέπει επιχειρηματικές δραστηριότητες, πρόσθεσαν οι Νικς.

Ο Ντόλαν κατέχει τη Madison Square Garden Company και των περιφερειακών αθλητικών δικτύων MSG Networks και MSG Plus, ενώ εκτός των Νικς είναι επίσης ιδιοκτήτης των επαγγελματικών ομάδων Νιου Γιορκ Ρέιντζερς (χόκεϊ σε πάγο) και Νιου Γιορκ Λίμπερτι (WNBA).

Το NBA, το πρωτάθλημα μπάσκετ της Βόρειας Αμερικής, έχει αναστείλει τη λειτουργία του αφού αρκετοί παίκτες ήταν θετικοί στον Covid-19, ενώ το πρωτάθλημα χόκεϋ (NHL) έχει επίσης διακόψει την αγωνιστική δραστηριότητα εξαιτίας της εξάπλωσης του κορονοϊού. Οι Κολοράντο Άβαλανς ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι ένας από τους παίκτες του είχε βρεθεί θετικός, ο πρώτος στο NHL.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν καταγράψει περισσότερες από 120.000 περιπτώσεις ατόμων που έχουν μολυνθεί από κορονοϊό, το υψηλότερο ποσοστό στον κόσμο, ενώ μετρούν περίπου 2.190 θανάτους. Η Νέα Υόρκη, όπου ζει ο Τζέιμς Ντόλαν, είναι το επίκεντρο της επιδημίας του Covid-19 στις Η.Π.Α. με περίπου 670 θανάτους και 52.000 περιπτώσεις, όπως επιβεβαιώθηκε χθες (28/3).

The post Με κορονοϊό ο ιδιοκτήτης των Νικς appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...