Με μεγάλη επιτυχία η «Γιορτή του Ποδοσφαίρου»

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η ετήσια χοροεσπερίδα της ΕΠΣ Νομού Λάρισας, στο κοσμικό κέντρο «Χίλια Χείλια» το Σάββατο (17/02). Στην όμορφη αυτή βραδιά, «Γιορτή του Ποδοσφαίρου», παραβρέθηκαν παράγοντες, ποδοσφαιριστές και διαιτητές του Νομού της Λάρισας, ενώ ξεχώρισαν και ειδικές βραβεύσεις.

Τη «Γιορτή του Ποδοσφαίρου» κόσμησαν με τη παρουσία τους οι Αστέριος Αντωνίου (αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας), Παναγιώτης Δημητρίου (μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών), Περικλής Λασκαράκης (ταμίας της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας), Εμμανουήλ Παλάσκας (πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας), Αθανάσιος Μπουτζιώλης (πρόεδρος ΕΠΣ Τρικάλων), Αθανάσιος Παππάς (μέλος διοικητικού συμβουλίου και πρόεδρος επιτροπής διαιτησίας της ΕΠΣ Καρδίτσας), Γεώργιος Κωσταρόπουλος (εντεταλμένος σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του δήμου Λαρισαίων), Γεώργιος Λαδόπουλος (αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας), Αθανάσιος Νασιακόπουλος (δήμαρχος Κιλελέρ), Αθανάσιος Αδαμόπουλος (αντιδήμαρχος οικονομικών δήμου Λαρισαίων), ο Σύνδεσμος Διαιτητών και Προπονητών Λάρισας, ο Ταξίαρχος Θεόδωρος Σαπλαούρας (ταξίαρχος και εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς), Ιωάννης Διαμαντίδης (εκπρόσωπος ΕΠΣ Μακεδονίας), Κωνσταντίνος Μαστοροδήμος (Α΄ αντιπρόεδρος ΕΠΣ Ημαθίας) και Μάλαμας Τεβεκέλης (εκπρόσωπος ΠΑΕ ΠΑΟΚ).

Στην όμορφη αυτή βραδιά η Ένωση προχώρησε σε βραβεύσεις ανθρώπων που έχου συνεισφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης βράβευσε την ΕΠΟ, το βραβείο παρέλαβε ο κ. Αστέριος Αντωνίου. Ο κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης βράβευσε τον κ. Χρήστο Θεοδωράκη ως τον μακροβιότερο παράγοντα της πιο απομακρυσμένης ομάδας της Ένωσης της Λάρισας, του Δολιχιακού.

Ο κ. Βασίλης Νταβαρούκας βράβευσε τον κ. Νικόλαο Κατσιάβα, πρώην αρχιδιαιτητή της ΕΠΣΛ για το ήθος του και την προσφορά του ενώ ο κ. Ειρηναίος Καργιώτης βράβευσε τον κ. Στέφανο Μπόρα ως έναν από τους παλαιότερους φυσιοθεραπευτές αφού συνέβαλε στην ανάπτυξη του ταμείου αρωγής της ΕΠΣΛ και σαν ποδοσφαιριστής και παράγοντας της Θύελλας Μεγάλου Ελευθεροχωρίου.

Ο κ. Μιχάλης Λίταινας βράβευσε τον κ. Δημήτρη Αβραμούλη ως παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ, για την συνολική του προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σαν ποδοσφαιριστή, αλλά και παράγοντα του σωματείου Κεραυνού Παραποτάμου.

Σειρά στις βραβεύσεις πήραν οι τρεις ποδοσφαιρικοί σύλλογοι που εκπροσωπούν το Νομό μας στα Εθνικά πρωταθλήματα της χώρας. Έτσι την ΑΕΛ που μας εκπροσωπεί στην Σούπερ Λίγκ βράβευσε ο κ. Παναγιώτης Δημητρίου με τον κ. Σωτήρη Μάρκου ως εκπρόσωπο του Δ.Σ. να παραλαμβάνει την τιμητική πλακέτα.

Ο Απόλλων Λάρισας βραβεύτηκε για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής. Ο κ. Ιωάννης Γκουτζαμάνης παρέδωσε το βραβείο στον πρόεδρο του Απόλλωνα Λάρισας κ. Παναγιώτη Μαντζανά. Τέλος, τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον πρόεδρο, Χρήστο Τσαπραΐλη, βράβευσε ο κ. Αργύρης Γκρίμπας.

Οι τελευταίες τρεις βραβεύσεις της βραδιάς αφορούσαν τους χορηγούς της Ένωσης.

Ο κ. Παντελής Τσακίρης βράβευσε την GivovaHellas.gr που είναι μέγας χορηγός στις Μικτές της ΕΠΣΛ, με τον εκπρόσωπο της εταιρίας στην Ελλάδα, κ. Δημήτρη Πετρωτό να παραλαμβάνει τη σχετική τιμητική πλακέτα.

Επίσης ο κ. Ευάγγελος Αλατάς βράβευσε την εταιρεία De-tox που είναι χορηγός στην Α΄ ΕΠΣΛ. Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Νικόλας Γαλάνης που είναι συνιδιοκτήτης της εταιρείας, ενώ ο κ. Δημήτρης Καρκατσέλας βράβευσε το κατάστημα παιχνιδιών «Επιλογές» που είναι χορηγός στα τμήματα υποδομών. Το βραβείο παρέλαβε ο ιδιοκτήτης κ. Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

«Νοικοκυρέψαμε την Ένωση»

Το δικό του μήνυμα προς τους παρευρισκόμενους της ξεχωτιστής αυτής βραδιάς έδωσε με δικό του λόγο, ο πρόεδρος της Ένωσης, κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης, λόγος με τον οποίο και άνοιξε η βραδιά στο κοσμικό κέντρο.

«Έχουμε μόλις επτά μήνες και νοικοκυρέψαμε την Ένωση σε όλους τους τομείς. Θεσπίσαμε όλες οι συνεδριάσεις της Ένωσης να είναι ανοικτές και για τα ΜΜΕ όπου θα ακούγονται οι προτάσεις του και να επιλύονται τα θέματα. Δημιουργήσαμε την σχολή διαιτητών UEFA C, μεγάλη βαρύτητα δώσαμε όσον αφορά τα οικονομικά ώστε να υπάρχει διαφάνεια με τους ορκωτούς λογιστές, αφού δεν περισσεύει ούτε ένα ευρώ. Το μεγάλο μας στοίχημα είναι το Ενωσιακό γήπεδο. Η κλήρωση που βάλαμε για το αυτοκίνητο έχει πουλήσει 60.000 λαχνούς και προχωράμε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...