Με οδηγό τον Πάσιο!

Ακόμη μία σημαντική νίκη πέτυχε στο πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας ο Αετός Μακρυχωρίου, καθώς κέρδισε το Μαυροβούνι με το φτωχό πλην τίμιο, 1 – 0. «Χρυσός» σκόρερ ο Παναγιώτης Πάσιος.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Τσέτσιλα πήρε ακόμη τρεις βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα στο εντός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνι κι έτσι έφθασε τους σαράντα δύο βαθμούς και ανέβασε τη διαφορά από το Κιλελέρ στους πέντε πόντους.

Αντίθετα, κοντά στη πρώτη τριάδα της ανόδου στην Α΄ΕΠΣΛ βρίσκεται το Μαυροβούνι παρά την ήττα από τον Αετό κι ενώ έμεινε στους τριάντα δύο πόντους, βρίσκεται στο μείον τέσσερις βαθμούς από τον τρίτο, Αμπελωνιακό.

Το μοναδικό τέρμα που σημειώθηκε στον αγώνα πέτυχε ο Παναγιώτης Πάσιος με ιδανικό πλασέ στο 66ο λεπτό, με το 1 – 0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα, αμφότερες οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα με τους Τσιαντούλη, Σαμπάνη και Πάσιο από πλευράς Μακρυχωρίου, όπως και οι Πεζής, Ακριβόπουλος και Πάτας από πλευράς Μαυροβουνίου.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Δάσσιος, Τίκος, Αλμυρούλης, Τσιαπλές, Μπάρδας (65′ Τζίκα Ίλ.), Καπετάνι, Καλούσης, Πάσιος (86′ Τζίκα Ντ.), Τσιαντούλης (90′ Στογιάννης), Σαμπάνης (68′ Μητσογιάννης).

Α.Ο. Μαυροβουνίου (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Μπάγκας Αρσ., Σάπιος, Μαντζαφούλης, Παπαμάνος, Κολιοφούτης, Τριάντης (85′ Μετάνι), Μπατζέλας, Πεζής, Ακριβόπουλος (60′ λ.τ. Σιδέρης), Πάτας (80′ Χατζής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Νάκας, Δημεράς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...