Με πρωτοβουλία Μπουχλαριώτη, λήξασα η «ίντριγκα» Βασιλί – Κουτσόχερο

Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Λάρισας, κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης μεταξύ των δύο σωματείων του 1ου Ομίλου της Γ΄ ΕΠΣ Λάρισας, της Θύελλας Βασιλί και της Φορτούνας Κουτσοχέρου, με σκοπό την συμφιλίωση των δύο συλλόγων μετά και των επεισοδίων που έλαβαν χώρα τη προηγούμενη Κυριακή στο «Γ. Μητσιμπόνας Β΄».

Ο πρόεδρος της Ένωσης ανέλαβε αυτή τη πρωτοβουλία ούτως ώστε να λυθεί η όποια παρεξήγησει είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στα δύο επανιδρυθέντα αυτή τη σεζόν σωματεία, και να συνεχίσουν και οι δυο τους εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών να αγωνίζονται με… ευαγγέλιο το «αγωνίζεσθαι».

Μάλιστα ο κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης αφού αρχικά συνεχάρει τα δύο σωματεία για την επανίδρυση δύο συλλόγων μετά από χρόνια, πέρασε το μήνυμα στους ιθύνοντες των δύο συλλόγων πως σε περίπτωση συνέχισης της «ίντριγκας», η Ένωση θα είναι αμείλικτη απέναντί τους.

Οι άνθρωποι των δύο ομάδων έδωσαν τα χέρια και το γεγονός θεωρείται πλέον λήξαν και από τις δύο πλευρές, με την Ένωση να λειτουργεί με τον ιδανικότερο τρόπο και να προλαμβάνει ίσως και χειρότερες καταστάσεις στο μέλλον, τόσο ανάμεσα στις δύο αυτές ομάδες αλλά και να περνά το μήνυμα και τους υπολοίπους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...