«Με πρόγραμμα και εμπιστοσύνη και στη νέα θητεία»

Από την Καρίτσα ξεκίνησε τις επαφές του με τους πολίτες του δήμου Αγιάς ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Αντώνης Γκουντάρας, ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο κ. Γκουντάρας έγινε δεκτός στην Καρίτσα από ένα μεγάλο και ενθουσιώδες ακροατήριο, στο οποίο παρουσίασε τους στόχους της νέας θητείας.

«Όπως τόνισε ο κ, Γκουντάρας ο δήμος Αγιάς έχοντας ρυθμίσει τα οικονομικά του, προχωρά στην επόμενη τετραετία στην υλοποίηση ενός σχεδίου που περιλαμβάνει τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, αλλά και του τουριστικού προϊόντος των παραλιακών περιοχών και των ορεινών όγκων, ώστε να δημιουργηθούν νέες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη της περιοχής, μέσω της προσέλκυσης επενδύσεων, αλλά και της τυποποίησης των αγροτικών προϊόντων. «Έχουμε κάνει ένα δήμο φιλικό προς τις επενδύσεις, με ευκαιρίες για όλους, είτε δραστηριοποιούνται στον πρωτογενή τομέα, είτε στο δευτερογενή, στην μεταποίηση ή τον τουρισμό» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γκουντάρας.

Ο Δήμαρχος Αγιάς δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στη στάση της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι αποχώρησαν από τη συζήτηση για τα παραχωρητήρια των καστανοπερίβολων της περιοχής.

«Στο πιο κρίσιμο θέμα, που απασχολεί ένα μεγάλο μέρος των παραγωγών της Καρίτσας αλλά και άλλων χωριών του Δήμου μας, επέλεξαν τη φυγή προβάλλοντας αστείες δικαιολογίες» είπε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος, ενώ αναφέρθηκε επίσης και στο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση της «σφήκας της καστανιάς» που απειλεί την καστανοκαλλιέργεια της περιοχής.

Ο κ. Γκουντάρας συνέχισε την περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες Καστρίου, Αμυγδαλής, Μεταξοχωρίου, Ανατολής και Μεγαλοβρύσου όπου μίλησε σε συγκεντρώσεις των κατοίκων.

Το πρόγραμμα της περιοδείας του υποψήφιου Δημάρχου και των υποψήφιων δημοτικών του συμβούλων για την ερχόμενη εβδομάδα έχει ως εξής:

Τρίτη 14/5 Πλατεία Σκήτης 8:30 μ.μ.
Τετάρτη 15/5 Σωτηρίτσα 8:30 μ.μ. καφενείο Βλάχου
Πέμπτη 16/5 Γερακάρι 7:30 μ.μ., Πρινιά 8:00 μ.μ., Ανάβρα 8:30 μ.μ.
Παρασκευή 17/5 Έλαφος 8:00 μ.μ.
Σάββατο 18/5 Παλαιόπυργος 8:00 μ.μ., Ομόλιο 9:00 μ.μ.
Κυριακή 19/5 Σκλήθρο 12:00 μ.μ., Αετόλοφος 8:30 μ.μ.
Δευτέρα 20/5 Νερόμυλοι 8:00 μ.μ. , Ποταμιά 9:00 μ.μ.
Τρίτη 21/5 Μαρμαρίνη 8:00 μ.μ., Δήμητρα 9:00 μ.μ.
Τετάρτη 22/5 πλατεία Στομίου 8:30 μ.μ.
Πέμπτη 23/5 πλατεία Μελιβοίας 8:30 μ.μ.
Παρασκευή 24/5 πλατεία Αγιάς 8:30 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...