Με σκόρερ τον Βαγγέλη Παπαχρήστο!

Χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Παπαχρήστου στο 44′, το Κιλελέρ έφυγε από την Αμπελιά με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Αχιλλέα Τσιβόπουλου με 1 – 0 κέρδισε τον Ολυμπιακό Αμπελιάς κι έτσι έφθασε τους είκοσι τέσσερις και την έκτη θέση.

Από την άλλη, το σύνολο των Βαγγέλη Μπρισίμη – Θοδωρή Εμμανουήλ αν και προσπάθησε δεν τα κατάφερε κι έμεινε στους είκοσι δύο πόντους και την έβδομη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημειώθηκε στο 44′ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βαγγέλη Παπαχρήστου που  κέρδισε ο Κώστας Χατζής από τον Πρόδρομο Ποτούσογλου.

Από πλευράς ευκαιριών οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Κώστα Πράπα, Πρόδρομο Ποτούσογλου και Γιάννη Μπαλαμπάνο, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντικές στιγμές στον αγώνα με τους Χρήστο Τζέκα, Αποστόλη Ζιόμπουρα και Βαγγέλη Παπαχρήστο.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουκούτσης, Σταθάκος, Αγγέλης, Ποτούσογλου, Δάσσιος, Παρασκευούδης (55′ Περδίκης), Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Πράπας, Χουλιαρόπουλος (75′ Καλούσης), Μπαλαμπάνος.

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Βαλατσός, Μουρατάι, Παλάσκας, Τζαβέλλας, Γουρνάρης, Χατζής Γ., Ζιόμπουρας Απ. (72′ Πατρίκης), Χατζής Κ. (60′ Φορτομάρης), Παπαχρήστος (90′ Βέης), Τζέκα (78′ Λένας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Μπατζιανούλης, Κουϊμτζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...