Με σκόρερ τον Μπόντε

Χάρη στο τέρμα του Μπόντε στο 25ο λεπτό της συνάντησης, το Μελισσοχώρι ξεπέρασε το εμπόδιο των Αμπελοκήπων με 1 – 0 στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α΄1 ΕΠΣΛ!

Το συγκρότημα του Σπύρου Μούτσιου έφθασε τους τριάντα έξι βαθμούς και συνεχίζει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Ζήση Χολέβα έμεινε στους δέκα εννέα βαθμούς και συνεχίζει στη δέκατη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Στο 25ο λεπτό ο Βογιατζής εκτέλεσε φάουλ και με κεφαλιά ο Μπόντε κέρδισε τον Μπονόμι, γράφοντας το 1 – 0.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 80ο λεπτό, ο Βαγγέλης Χαρούλης απείλησε με σουτ από θέση βολής, όμως δεν βρήκε δίχτυα καθώς η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Πάντως, οι Αμπελόκηποι είχαν τις δικές τους ευκαιρίες με τους Μπόλο και Καραγιάννη, όμως αυτές χάθηκαν και το 1 – 0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του κ. Παλαμίδα.

Οι Συνθέσεις

Αστήρ Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Μαλλιάρας, Μπιρόλ, Αγγελούλης, Λιάγκας (60′ Γουργιώτης), Μπόντε (76′ Λόζος), Βογιατζής (85′ Βαλώζος), Χαρούλης (89′ Ζαφειρίου), Βουτυρίτσας, Νούσιας.

Α.Ο. Αμπελοκήπων (Ζήσης Χολέβας): Μπονόμι, Βεργής, Χίσα Μπ., Καραγιάννης, Δούκας, Κοτολόσης, Μάτα, Μπόλος, Αλιάι (46′ Δόνος Άντ.), Χίσα Τσ., Τσαούσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Παλαμίδας, Πάλλας, Σκυβαλίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...