Με σκόρερ τον Παππά!

Σ ένα παιχνίδι με δύο πρόσωπα, που θύμιζε περισσότερο ντέρμπι Δ΄Εθνικής, ο ΠΟΕ γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Δωτιέα Αγιάς 0 – 1.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, είχε δυνατές μονομαχίες και τρεις αλλαγές λόγω τραυματισμού (δύο από τον ΠΟΕ και έναν από το Δωτιέα), με τον ιατρό του αγώνα να εισηγείται την μεταφορά τους στο «Κέντρο Υγείας Ελασσόνας» για προληπτικούς λόγους.

Οι φιλοξενούμενοι στην πρώτη φάση του παιχνιδιού (3’), κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με δυνατό σουτ του Στέλιου Παππά, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι Συνθέσεις

ΠΟΕ (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Γούπος, Καραμάνος (57′ Παπαχρήστος), Κυρίτσης Ι. (75′ Μπαρλαγιάννης), Μπούσιας (35′ λ.τ. Νταμπώσης), Ποτόσογλου, Περτζίονι, Γελαλής, Παναγιώτου, Κυρίτσης Θ., Ματούλας, Μπόντε (29′ λ.τ. Μπούνα).

Δωτιέας Αγιάς (Γιώργος Λιάπης): Κουτσιρίμπας, Ριζούλης (79′ Γεωργοβίτσας), Παππάς (21′ λ.τ. Μαλλιάρας (62′ Ντελής)), Τσακάλι, Φλέγκας, Σούλι, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Σβερκούλης, Τσιρογιάννης (48′ Τσαγγαλάς), Υφαντής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Καρακώστας, Γκαρέλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...