Με την ίδια, γνωστή συνταγή η Δήμητρα Γιάννουλης

Με την γνωστή και ήδη πετυχημένη συνταγή ξεκίνησε τη προετοιμασία της και για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2017/18, η Δήμητρα Γιάννουλης κάτω υπό τις οδηγίες του Βασίλη Μπακογιάννη, αρχιτέκτονα των εξαιρετικών πορειών των δύο τελευταίων ετών των «πρασίνων» στο «μεγάλο» πρωτάθλημα.

Χωρίς να έχει εντυπωσιάσει στα πρωτοσέλιδα των… σάιτ, για ένα ακόμη καλοκαίρι, η ομάδα της Δήμητρας κινήθηκε μεθοδικά, αποκτώντας τους νεαρούς που ο Βασίλης Μπακογιάννης όλο το χειμώνα βολιδοσκοπούσε. Οπότε και στο συγκεκριμένο άρθρο δεν θα διαβάζεται ονόματα και… φανέλες. Μπορείτε όμως να… κυκλώστε ονόματα ούτως ώστε να δείτε τους επόμενους ποδοσφαιριστές που θα αναδείξει η ομάδα της Γιάννουλης.

Δημήτρης Καρκατσέλας (Πρόεδρος): «Όπως ξεκινήσαμε πριν δύο χρόνια, έτσι συνεχίζουμε. Πιστοί σε αυτά που λέμε όλα αυτά τα χρόνια, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα νεανικό σύνολο, προσπαθούμε κάθε χρόνο να ανεβάζουμε και παιδιά από τα τμήματα υποδομής της ομάδας. Κάποια στιγμή να μπορέσουμε να έχουμε παίκτες μόνο μέσα από τις ακαδημίες μας. Αυτό θα είναι το τέλειο, δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε. Υγεία σε όλους και σε όλα τα σωματεία του νομού μας».

Βασίλης Μπακογιάννης (Προπονητής): «Ξεκινάμε μια καινούρια χρονιά, ευχόμαστε σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της Γιάννουλης και γενικά σε όλες τις ομάδες υγεία και να πετύχουν τους στόχους τους. Για την δικιά μας την ομάδα, η διοίκηση και εγώ είμαστε 3η χρονιά μαζί, έχουμε κάνει μια ομάδα που πρώτα είναι παρέα, λειτουργούμε με κάποια έμπειρά παιδιά και κάποιες προσθήκες νέων παικτών και θέλουμε να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να παίζει καλό ποδόσφαιρο όπως κάνει τα τελευταία δύο χρόνια. Κάθε χρονιά κυνηγάμε το ακατόρθωτο, αυτό θα κάνουμε και φέτος».

Γιώργος Μάτος: «Μια νέα αρχή για την ομάδα πολλά νέα παιδιά, να γίνουμε μια οικογένεια. Μέσα από την δουλειά και την υπομονή να προχωρήσουν και τα παιδιά και η ομάδα. Καλή χρονιά με υγεία».

Σωτήρης Θώμος: «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Καλωσορίζουμε τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα, στόχος όπως πάντα η παραμονή όπως κάθε χρόνο».

Βασίλης Σπανός: «Να έχουμε υγεία χωρίς τραυματισμούς πάνω απ΄ όλα, να το ευχαριστιόμαστε γιατί είναι όλα νέα παιδιά και μέσα από τη δουλειά να κάνουμε ότι μπορούμε».

Το μεταγραφικό «παζάρι»

Ήρθαν: Μάτος (Νέες/Καρυές), Μαστοροδήμος (Δαμασιακός), Τσιανάκας, Τσουμάνης (ΑΕΛ Κ15), Μπίτρης, Πουρνάρας (ΠΑΟΛ Αβέρωφ).

Έφυγαν: Βάιος (Φαλανιακός).

Προωθήθηκαν από το Εφηβικό

Η Διοίκηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com