Με την ίδια συνταγή το Μαυροβούνι και στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ!

Νέο και… ωραίο ξεκίνησε το Μαυροβούνι τη προσπάθεια του για το νέο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας!

Οι «πετεινοί» είναι νέοι στη κατηγορία, όμως με φιλοδοξίες για κάτι καλό, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.

Με τον Γιάννη Σιάρκο να συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία και αφού έγιναν λίγες και ουσιαστικές μεταγραφές, το Μαυροβούνι θέλει να αγωνιστεί στην Α΄τοπική κατηγορία έχοντας την μάλιστα την ίδια συνταγή από τη περσινή πετυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας!

Κώστας Καψαλός (Πρόεδρος)

«Καλή χρονιά με υγεία σε όλα τα σωματεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Είναι τιμή για εμένα όπου ο σύλλογος με ανέδειξε μετά τις τελευταίες εκλογικές αρχαιρεσίες ως πρόεδρο του συλλόγου. Έχω περάσει από το σωματείο και ως ποδοσφαιριστής. Όλοι μαζί, διοίκηση και ποδοσφαιριστές θα κοιτάξουμε να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά για το καλύτερο για την ομάδα».

Γιάννης Σιάρκος (Προπονητής)

«Καλή χρονιά να ευχηθώ. Κρατήσαμε τη περσινή συνταγή που ήταν πετυχημένη και με τις κατάλληλες προσθήκες που έγιναν και που θα γίνουν θα είμαστε και τη νέα σεζόν ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Λάρισας. Μέσα από θέληση και σκληρή δουλειά των παικτών μας, θεωρώ πως η χρονιά μας θα είναι μια επιτυχημένη χρονιά».

Χρήστος Μαντζαφούλης (Ποδοσφαιριστής)

«Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Η Α΄ ΕΠΣ Λάρισας είναι μια δύσκολη κατηγορία. Έχουμε όλο το κορμό από πέρυσι και η ομάδα ενισχύθηκε εκεί όπου χρειαζόταν».

Γιάννης Κολιοφούτης (Ποδοσφαιριστής)

«Συνεχίζουμε στο Μαυροβούνι και τη νέα σεζόν με το ίδιο πλάνο. Έχουμε ένα πολύ καλό κλίμα. Η διοίκηση κράτησε το βασικό κορμό από πέρυσι και έχοντας υγεία τη νέα σεζόν ευελπιστώ να κάνουμε μια καλή χρονιά».

Κώστας Γαρουφαλιάς (Ποδοσφαιρστής)

«Έρχομαι σε μια ομάδα καινούρια σε καμία περίπτωση όχι όμως ξένη. Καθώς με τους περισσότερους ανθρώπους από τη διοίκηση έως το προπονητή και τους ποδοσφαιριστές έχω συνεργαστεί στο παρελθόν πολλές φορές. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά και μέσα από τη προπόνηση να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

Τα Φιλικά

13/08 ΠΑΟΛ Αβέρωφ
22/08 Πελασγιώτιδα
29/08 Οικονόμος Τσαριτσάνης
05/09 Σμόλικας Φαλάνης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...