Με την ίδια φιλοσοφία η Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Τη προετοιμασία ενόψει και του νέου πρωταθλήματος στην Α΄1 τοπικής κατηγορίας ξεκίνησε η Αστραπή Νέας Πολιτείας!

Οι «πορτοκαλί» με τον Γιώργο Καφφέ στη τεχνική ηγεσία και με τη γνωστή συνταγή έχοντας πολλά νεαρά παιδιά και λίγους έμπειρους σε ηλικία ποδοσφαιριστές, θέλουν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, με την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου στην Αστραπή εκλέχθηκε νέα διοίκηση, με ανθρώπους από τη συνοικία της Νέας Πολιτείας όπου θέλουν να συμβάλλουν και να συνεχίσουν το έργο από τη προηγούμενη διοίκηση.

Έπειτα λοιπόν από τον καθιερωμένο αγιασμό που έγινε στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας, ακολούθησε η προπόνηση από τον τεχνικό της ομάδας, με τη προετοιμασία να γίνεται καθημερινά μέχρι και την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας στις 22 Σεπτεμβρίου.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Δημόπουλος (Παναγροτικός Νίκαιας).

Έφυγαν: Φακίτσας (Αμπελιά), Σταθάκος (Αμπελιά), Τσατσάρας (Αμπελιά), Πράπας (ΑΕΛ), Νότας (Παναθηναϊκός).

Χρήστος Καραμούτης (Πρόεδρος): «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε έναν σύλλογο που έχει παρόν και μέλλον. Τώρα που μιλάμε βλέπουμε τα παιδιά να είναι στο σύνολο τριάντα και να προπονούνται στη προετοιμασία. Αυτό είναι πολύ καλό, υπάρχει μέλλον και αυτό μας δίνει κουράγιο για να φτιάξουμε καλύτερη υποδομή και αυτά τα παιδιά όσο περνάει ο καιρός να γίνονται καλύτερα… Έχουν προωθηθεί πολλά παιδιά από τη Κ16 στην ανδρική ομάδα. Όπως γνωρίζετε, υπάρχουν και παιδιά που έχουν πάει σε ΠΑΕ με τον Πράπα στην ΑΕΛ και τον Νότα στον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μία περίπτωση να έχουμε παίκτη στο εξωτερικό, στην οποία κάποια στιγμή θα έχουμε κάποιες οικονομικές απολαβές αν αυτό το εγχείρημα πετύχει».

Γιώργος Καφφές (Προπονητής): «Να ευχηθούμε μία σεζόν που θα έχει υγεία για όλους τους παίκτες και όλο τον κόσμο. Εμείς ως Νέα Πολιτεία έχουμε κάνει μία στροφή τα τελευταία τρία χρόνια που προσπαθούμε να στηριχθούμε στα δικά μας παιδιά, στα παιδιά της ακαδημίας. Στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιωθούν και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Η προσπάθεια αυτή πηγαίνει πολύ καλά, ήδη έχουμε δώσει τα τελευταία δύο χρόνια δύο παιδιά στη Κ17 της ΑΕΛ τον Χατζή και τον Πράπα και ένα παιδί στη Κ15 του Παναθηναϊκού τον Νότα. Συνεχίζουμε την ίδια φιλοσοφία. Τη βελτίωση των παικτών ώστε να μπορέσουμε να στείλουμε και πάλι κάποιο παιδί σε κάποια ΠΑΕ είτε θα είναι στην ΑΕΛ είτε σε κάποια άλλη ΠΑΕ. Θα κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στόχος μας είναι η βελτίωση των παικτών και της ομάδας».

Αποστόλης Ταρταμπούκας (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία και στη δική μας ομάδα καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Φέτος είναι ευλογία για εμάς να βλέπουμε νέα παιδιά να έχουν ξεκινήσει με όρεξη να βοηθήσουν την ομάδα. Είμαστε τέσσερα – πέντε έμπειρα παιδιά τα οποία θέλουμε να βοηθήσουμε αυτά τα παιδιά που έχουν όνειρα και θέλουν να τα εκπληρώσουν. Το σημαντικό είναι ότι βρίσκονται στον αθλητισμό γιατί τον τελευταίο καιρό βλέπουμε πράγματα που σε κανέναν δεν αρέσουν, έχουμε ξεχάσει τις παλιές εποχές. Αυτός είναι ο στόχος της ομάδας να πάρει τα νέα παιδιά από τη γειτονιά και να τα γαλουχήσει με τις αξίες να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικά».

Χρήστος Δημόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά να πούμε στους συμπαίκτες μου και σε όλους τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Μακάρι να τελειώσει η χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Έχουμε μία βδομάδα που ξεκινήσαμε, δουλεύουμε καθημερινά με τα παιδιά και τον νέο προπονητή. Πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προωθηθούν πολλά παιδιά από τη Κ16 στην ανδρική ομάδα».

Κυριάκος Ζησούλης (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι να πάμε καλά στο πρωτάθλημα χωρίς τραυματισμούς. Στόχος για εμάς είναι να μείνουμε στη κατηγορία. Προσωπικός μου στόχος είναι να πάω σε κάποια ΠΑΕ να κάνω αυτό που αγαπώ…».

Τα Φιλικά

23/08: Παναγροτικός – Αστραπή
29/08: Τοξότης – Αστραπή
03/09: Α.Ο. Ελευθερών – Αστραπή
05/09: Δάφνη Γλαύκης – Αστραπή
10/09: Α.Ο. Μαυροβουνίου – Αστραπή
12/09: Κίσσαβος Συκουρίου – Αστραπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...