Με τις ήδη γνωστές απουσίες στη Ριζούπολη, ερωτηματικό ο Πέτροβικ

Η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στη Ριζούπολη να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στο πλαίσιο της πρεμιέρας της Super League, το Σάββατο (25/08, 21:30, ΕΡΤ HD), με τον Σωτήρη Αντωνίου να μην υπολογίζει στους Ζίζιτς, Κάσσο και… Πέτροβικ;

Με το “δεξί” θέλει να μπει στη νέα Super League η ΑΕΛ, πανηγυρίζοντας ένα τρίποντο σε μια έδρα της οποίας η ομάδα έχει τον ίδιο ακριβώς στόχο με την ΑΕΛ. Την άνετη παραμονή. Στο πλαίσιο της πρεοτοιμασίας του συλλόγου για την Σαββατιάτικη αναμέτρηση, ο Σωτήρης Αντωνίου μετρά δύο απώλειες.

Ο Νίκολα Ζίζιτς αντιμετωπίζει πρόβλημα με το γόνατό του, στο οποίο και του έχει τοποθετηθεί νάρθηκας με εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής στα τέλη του Οκτώβρη, ενώ “off” είναι και ο Πασχάλης Κάσσος ο οποίος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα βαριάς μορφής και κάταγμα στην ποδοκνημική, με τον εκτιμώμενο χρόνο επιστροφής του να ανέρχεται στους δύο μήνες.

Τέλος, μια ακόμη αναμένεται να είναι η απουσία της Σαββατιάτικης αναμέτρησης. Ο λόγος για τον Μίλοβαν Πέτροβικ, ο οποίος δεν βρίσκεται στη πόλη της Λάρισας εδώ και αρκετές ημέρες, με διάφορα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για αποχώρηση του Σκοπιανού για προσωπικούς λόγους, κάτι για το οποίο δεν έχει ανακοινώσει επίσημα η ΠΑΕ ΑΕΛ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...