Με το ίδιο σκεπτικό ο Άρης Κουλουρίου…

Όπως και πέρυσι έτσι και την ερχόμενη χρονιά ο Άρης Κουλουρίου θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε συνδυασμό και με το καλό ποδόσφαιρο.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεκινήσει τη προσπάθεια τους για το φετινό πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ και θέλουν να παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, όπου και θα παρουσιάσει κάτι καλό και στο τέλος θα έρθει το ταμείο και ο απολογισμός της σεζόν για την ομάδα του Κουλουρίου.

Έγιναν συνολικά οκτώ μεταγραφές ποδοσφαιριστών και με το ήδη υπάρχον ρόστερ, ο Γιώργος Νεράτζης θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα σύνολο παικτών όπου σε κάθε παιχνίδι θα αγωνίζεται με στόχο τη νίκη παίζοντας μάλιστα και καλό ποδόσφαιρο.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Γκόλαντας, Αρβανίτης (Ιπποκράτης), Κρητικός (Πουρνάρι), Τζικόπουλος (Χειμάδι), Μπεντέλας, Μπάτζιος Μπαλογιάννης (Λαρισαϊκός), Ραπτοτάσιος (Δαμασιακός).

Έφυγαν: Ροκάς (Πελασγιώτιδα), Θανάς (Ελευθεραί), Παπαγούλας (Φαλανιακός).

Αντώνης Δημεράς (Γεν. Αρχηγός): «Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο. Εμείς δεν έχουμε αλλάξει κάτι ιδιαίτερο σε σχέση με τη περσινή χρονιά. Αποκτήσαμε μερικά παιδιά που θέλουμε να μας βοηθήσουμε σ΄αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να είμαστε κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

Γιώργος Νεράτζης (Προπονητής): «Υγεία να ευχηθώ σε όλους. Είμαστε ίδια ομάδα σε σχέση με πέρυσι και αποκτήσαμε μερικούς ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουμε το ρόστερ. Θα είμαστε οικογενειακά και φέτος. Έχουμε την ίδια φιλοσοφία με πέρυσι, να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Παναγιώτης Ραπτοτάσιος (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό και όλοι να μείνουν μακρυά από τους τραυματισμούς. Θέλουμε να συνδυάσουμε το καλό ποδόσφαιρο με καλές εμφανίσεις και στο τέλος η ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γιάννης Γκρέτσης (Ποδοσφαιριστής): «Θέλω να ευχηθώ μία χρονιά με υγεία και μακρυά από τραυματισμούς. Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία και με το καλό ποδόσφαιρο να φθάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Περικλής Γκόλαντας (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σε μία νέα ομάδα που έχει θέσει ψηλά τον πήχη και θέλει να τερματίσει στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...