Με το “δεξί” στη πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, ο Προμηθέας

Τη δέκατή του νίκη στο πωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας κόντρα στον Άρη Διλόφου στη πρεμιέρα του δευτέρου γύρου, πέτυχε ο Προμηθέας Λάρισας, κερδίζοντας από το πρώτο κιόλας ημίχρονο με 2 – 0 την Φαρσαλινή ομάδα. Παϊτέρης και Παπαδόντας τα τέρματα του Προμηθέα.

Μετά και τη νέα νίκη, ο Προμηθέας έφτασε τους 34 βαθμούς, παραμένοντας στο κυνήγι του Παναγροτικού Νίκαιας (-2) και της πρώτης θέσης του Ομίλου που οδηγεί απευθείας στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 14ο λεπτό ο Παναγιώτης Παϊτέρης, μετά από ωραίο συνδυασμό με τον Δημήτρη Πατσιούρα και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ευθυμιάδη.

Δύο τα τέρματα των “γαλάζιων” του Βαγγέλη Στεφανή, έκανε στο 25ο λεπτό ο Παπαδόντας. Οι Αρσένης και Πότσης “έκρυψαν” τη μπάλα από τους αμυντικούς του Άρη Διλόφου και τη κατάλληλη στιγμή ο τελευταίος έβγαλε στον Παπαδόντα που δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει τον Ευθυμιάδη για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, διαμορφώνοντας από πολύ νωρίς και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Προμηθέας Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Ιωαννίδης, Πατσούρας Ν. (65’ Δολμές), Καραχάλιος, Πότσης, Ηλιόπουλος, Σκαφιδάς (80’ Καρκαντζιάς), Πατσιούρας Δ., Αρσένης, Παϊτέρης (65’ Πρισακάρου), Τριτάρης, Παπαδόντας (65’ Κοτρώτσιος).

Άρης Διλόφου (Τάκης Ρόφαλης): Ευθυμιάδης, Δημουλάς, Μπανιάς, Σακελλαρίου, Χαμορούσος, Σουλιώτης, Φουστάνας, Τριανταφύλλου, Λεβέντης, Καραχάλιος, Ρεντινόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Δρυστέλλας, Κοντοβασίλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...