Με το οικογενειακό κλίμα η Λάρισα 2012…

Κάτι εντελώς διαφορετικό από τη περσινή σεζόν είναι έτοιμη να παρουσιάσει η Λάρισα 2012 στο νέο πρωτάθλημα της Α΄τοπικής κατηγορίας.

Με το οικογενειακό κλίμα να είναι αυτό που ξεχειλίζει στη Λάρισα 2012, η ομάδα της Α΄ΕΠΣΛ θέλει να παρουσιάσει κάτι καλό την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο…

Αρκετές αλλαγές υπήρξαν στο ρόστερ των «βιόλα» κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μιας και εκτός από τις προσθαφαιρέσεις των παικτών, υπήρξε και αλλαγή προπονητή με τον Αποστόλη Κορομηλά να αναλαμβάνει τα ηνία του συλλόγου…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Βλιώρας (Ακαδημία Τυρνάβου), Κόκκινος, Μπόντε Ντ. (Αγιά), Κουκουτσέλος (Συκούριο), Τσιτσόπουλος (Ελεύθερος).

Έφυγαν: Τσιάκος, Φλώρος (Φαλανιακός), Παπαϊωάννου (Βλαχογιάννι), Σελήνης (Αμπελιά), Ξέρρας (Μακρυχώρι Καρδίτσας), Μολάς, Μανακούσιος Δ., Μανακούσιος Θ. (Σμόλικας Φαλάνης).

Ερρίκος Φλώρος (Γεν. Αρχηγός): «Καλή χρονιά να ευχηθώ σε όλους και μακρυά από τραυματισμούς. Έχουμε ρίξει πολύ χαμηλά τον πήχη στην ομάδα σε σχέση με πέρυσι και πάμε για ότι καλύτερο προκύψει».

Αποστόλης Κορομηλάς (Προπονητής): «Ξεκινάμε μία χρονιά που ευελπιστούσα πως θα ήταν πολύ καλύτερα. Θέλουμε να ολοκληρώσουμε με λίγες μεταγραφές το ρόστερ. Έχουν γίνει αλλαγές φέτος στην ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και μέσα από κάποιες δυσκολίες προσπαθούμε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ. Πιστεύω όμως, ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε γιατί είμαι μαχητής όλα αυτά τα χρόνια. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και θέλουμε να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος. Θέλω να πιστεύω πως με τη στήριξη της διοίκησης, θα έχουμε μία καλή ομάδα και θα βγει ένα καλό αποτέλεσμα στο τέλος».

Δημήτρης Κουκουτσέλος (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους χωρίς τραυματισμούς. Εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας που είναι η παραμονή στη «μεγάλη» τοπική κατηγορία και από εκεί και πέρα να πετύχουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Δημήτρης Κίτσιος (Ποδοσφαιριστής): «Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Φέτος έχουμε μία πολύ διαφορετική ομάδα σε σχέση με τα τελευταία χρόνια και στόχος για εμάς είναι η παραμονή στην Α΄τοπική κατηγορία».

Μάκης Κόκκινος (Ποδοσφαιριστής): «Ήρθα σε μία γνώριμη ομάδα για εμένα και πιστεύω πως θα έχουμε μία καλή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε όλοι μία καλή χρονιά και να αποφύγουμε τους τραυματισμούς».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...