Με το παρεάκι για κάτι καλό φέτος το Στόμιο

Έχοντας το καλό κλίμα στα αποδυτήρια και το καλό παρεάκι από τη περσινή χρονιά ως παρακαταθήκη, ο Θερμαϊκός Στομίου ξεκίνησε τη προσπάθεια του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣΛ.

Η διοίκηση που απαρτίζεται από άτομα που θέλουν να βοηθήσουν για το καλό της ομάδας και με τη παραμονή του Γιώργου Σκρέτα στο πάγκο του συλλόγου, το Στόμιο θα αγωνιστεί για το κάτι παραπάνω στο ερχόμενο πρωτάθλημα.

Με τον βασικό κορμό και με δύο προσθήκες που έχει κάνει ο σύλλογος το καλοκαίρι, ο Θερμαϊκός θέλει να παρουσιάσει και πάλι κάτι καλό, όπως έχει συνηθίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια…

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Δάλλας (Ομόνοια), Πατέτσιος (Κ20 Απόλλων Λάρισας).

Έφυγαν: Τσιάρας (Σ.Σ. Ραψάνης).

Γιώργος Γιάνναρος (Έφορος Υλικού): «Έχοντας τον βασικό κορμό παικτών τα τελευταία χρόνια και με λίγες μεταγραφές, θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό στο φετινό πρωτάθλημα. Δεν θέτουμε υψηλούς στόχους όμως θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και με τα αποτελέσματα να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή χρονιά με υγεία».

Γιώργος Σκρέτας (Προπονητής): «Όπως συνηθίζουμε τα τελευταία χρόνια, με παιδιά του χωριού πάμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και κάθε Κυριακή να αγωνιζόμαστε για τη νίκη. Ευελπιστώ σε κάτι καλό και φέτος και η ομάδα να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται…».

Χρήστος Βλούχος (Ποδοσφαιριστής): «Καλή ποδοσφαιρική χρονιά να ευχηθώ. Δεν έχουμε να πούμε κάτι παραπάνω, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος πάμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό, να έχουμε καλό κλίμα και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Ρίζος Οικονόμου (Ποδοσφαιριστής): «Καλή χρονιά και από εμένα σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να πετύχουμε το κάτι παραπάνω από τη περσινή χρονιά».

Χρήστος Οικονόμου (Ποδοσφαιριστής): «Να αποφύγουμε τους τραυματισμούς και να έχουμε μία καλή χρονιά. Έχοντας καλό κλίμα θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό και στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε ταμείο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...