Με υψηλούς στόχους ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων τη περσινή σεζόν παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣΛ κατηγορίας και μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές βρισκόταν στις θέσεις διεκδίκησης της ανόδου.

Το φετινό στοίχημα είναι προφανώς και το βήμα παραπάνω, οι άνθρωποι της ομάδος το πιστεύουν και το δείχνουν έμπρακτα.

Αρχικά ανανέωσε για τρίτη συνεχή χρονιά ο προπονητής της ομάδας ο κ. Βασίλης Τσιανάκας, ο κορμός της περσινής σεζόν παρέμεινε στην μεγαλύτερη βάση του και ενισχύθηκε ποιοτικά σε όλες τις γραμμές με ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας και δυναμικής.

Τα πρώτα σημάδια λοιπόν είναι άκρως θετικά για τον Μέγα Αλέξανδρο ο οποίος δείχνει έτοιμος να διεκδικήσει με αξιώσεις το βήμα παραπάνω στην φετινή Β ΕΠΣΛ κατηγορία. Στις πρώτες τους δηλώσεις προπονητής και ποδοσφαιριστές ήταν φειδωλοί τόνισαν την σημαντικότητα της δουλειάς και έδειξαν έτοιμοι για τις νέες προκλήσεις.

Το Μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Σιδηρόπουλος (Ναρθάκι), Μπατζιανούλης (Μάνδρα), Μακρυγιάννης (Μάνδρα), Λάμπρου (Αναγέννηση Φαρσάλων), Ραπτόπουλος (Αμπελιά).

Έφυγαν: –

Βασίλης Τσιανάκας (Προπονητής): «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς σε όλες τις ομάδες. Υγεία σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, όλοι να έχουμε μια καλή χρονιά. Από την πλευρά μας φέτος ως στόχο έχουμε να κάνουμε μισό βήμα παραπάνω συγκριτικά με την περσινή σεζόν. Όλα δείχνουν και είναι πολύ θετικά, ο περσινός πετυχημένος κορμός της ομάδος παρέμεινε σε μεγάλη βάση, ενισχυθήκαμε με ποδοσφαιριστές έμπειρους και ταλαντούχους, ένα κράμα που δείχνει αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε να παντρέψουμε την εμπειρία με την δίψα και μέσα από αυτόν τον συνδυασμό να πετύχουμε τους στόχους μας. Η Διοίκηση βρίσκεται πάντα δίπλα μας και αυτό είναι σημαντικότατο μιας και είναι πρωτοφανές να υπάρχει Διοίκηση έντεκα μελών οι οποίοι είναι όλοι ενεργοί και βρίσκονται δίπλα μας σε ότι και αν χρειαστούμε. Με πολύ δουλειά, λίγα λόγια και σοβαρότητα νομίζω ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και θα είναι μια πετυχημένη σεζόν για εμάς».

Αντώνης Ζαχόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλες τις ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας φέτος πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, όλα τα δείγματα είναι θετικά, παρέμεινε ο προπονητής, ο κορμός της περσινής σεζόν και ενισχυθήκαμε σημαντικά σε όλες τις θέσεις. Η Διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας, μας στηρίζει σε ότι και αν χρειαστούμε κάτι πολύ σημαντικό. Με δουλειά και σωστή προσέγγιση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παναγιώτης Κυριάκου (Ποδοσφαιριστής): «Να έχουμε όλες οι ομάδες καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία. Ο Μέγας Αλέξανδρος είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και με συγκροτημένες και σωστές προσπάθειες κάθε φορά έχει καταφέρει να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό σύνολο, η Διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας, ο προπονητής μας παρέμεινε για τρίτη σεζόν και έμεινε μεγάλο ποσοστό από τα παιδιά που ήμασταν και πέρυσι ενώ η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά. Με δουλειά και προσήλωση θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Παναγιώτης Σιδηρόπουλος (Ποδοσφαιριστής): «Εύχομαι καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, με σωστή δομή, βάσεις και σωστό τρόπο σκέψης από την Διοίκηση μέχρι και τους ποδοσφαιριστές. Με δουλειά και προσήλωση θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και να δικαιώσουμε όλους τους ανθρώπους της ομάδος».

Πηγή: ifarsala.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...