Με Φούντα στην εκπνοή!

Με «χρυσό» σκόρερ την… «χρυσή» αλλαγή του Δημήτρη Καπετανόπουλου, τον Βασίλη Φούντα στο φινάλε της αναμέτρησης, ο Αετός Αμυγδαλέας, απέδρασε από τα Βούναινα με το φτωχό πλην όμως πάντα τίμιο, 1 – 0.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έπιασε στους 41 βαθμούς τη Δόξα Αργυροπουλίου, που έχασε με 2 – 0 από τον Δωτιέα Αγιάς, στην τέταρτη προνομιούχο θέση των πλέι-οφ ανόδου της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας. Στον αντίποδα η ομάδα των Βουναίνων δεν κατάφερε να πάρει τίποτα από την συγκεκριμένη αναμέτρηση και έχασε σημαντικό έδαφος στη προσπάθεια για αποφυγή των πλέι-άουτ.

Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Βασίλης Φούντας που πέρασε στο 65′ ως αλλαγή στη θέση του Τιούτιου και κατάφερε στην εκπνοή της αναμέτρησης να πετύχει το μοναδικό τέρμα της συνάντησης, που χώρισε τις δύο ομάδες.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Ραπτόπουλος, Φαρμάκας, Ξαφάρας, Χατζηλιάδης Γ., Νταναβάρας, Τσανάς (75′ Χατζηλιάδης Σ.), Χριστοδούλου, Γκομοσίδης (70′ Μερτζανίδης Ηλ.), Καζάνι Κ. (65′ Μερτζανίδης Φ.), Κατσιώτης.

Αετός Αμυγδαλεάς (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης (25′ λ.τ. Κυριακόπουλος (90′ λ.τ. Σάρα), Παραφέστας, Περδίκης, Αμπατζίδης, Τιούτιος (65′ Φούντας), Ντιντής, Αντωνόπουλος (75′ Γαρυφαλλόπουλος), Κλούρας, Καρβούνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μπράμης, Τσαπράζης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...