Με (Χ)αμένες ευκαιρίες στη Βαμβακού…

Δίχως γκολ και νικητή έληξε το παιχνίδι στη Βαμβακού, εκεί όπου ο Ατρόμητος φιλοξένησε τον Παναγροτικό Νίκαιας για την 17η στροφή του 1ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Οι δύο ομάδες είχαν σήμερα ένα πολύ καλό παιχνίδι και απώλεσαν αρκετές σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα τέρμα. Ωστόσο, το 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα και αμφότερες πήραν από ένα βαθμό.

Συγκεκριμένα, η Βαμβακού έφθασε τους είκοσι οκτώ βαθμούς και συνεχίζει στη τέταρτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ ο Παναγροτικός Νίκαιας έφθασε τους σαράντα ένα πόντους και συνεχίζει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δύο βαθμούς πίσω από το πρωτοπόρο, Προμηθέα.

Στο 67ο λεπτό ο Ηλίας Χριστοδούλου έφθασε κοντά στο γκολ, όμως η μπάλα από το σουτ του επιθετικού των φιλοξενουμένων σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σακελλαρίου.

Μάλιστα, στο 88ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έμειναν και με παίκτη λιγότερο, μιας και η Βαμβακού έβγαινε στην αντεπίθεση και ο Αντώνης Ψαρούλης σταμάτησε τον παίκτη της Βαμβακούς αντικανονικά και δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη και συνάμα τη κόκκινη κάρτα από τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Γρηγοριάδη.

Πάντως, από πλευράς γηπεδούχων οι Στεργιόπουλος, Τασιόπουλος και Θανόπουλος έχασαν τρεις ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα στο ματς, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων οι Χριστοδούλου και Γκατζούλης απώλεσαν τρεις σημαντικές στιγμές για να σημειώσουν γκολ.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Μορφογιάννης, Μακρής, Γκούνης (20′ λ.τ. Τσιτσικλής), Αρσενόπουλος, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς (75′ Στεργιόπουλος), Χρόνης (60′ Μουτκανάς), Βόπης (65′ Θανόπουλος), Τασιόπουλος, Φλώρος.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βασίλης Ταχτιντής): Χαβίλας, Κατσιάβας, Σουπεκιώτης, Ψαρούλης, Ντουρουντάκης, Ξιώνης (46′ Γεωργόπουλος), Γκατζούλης, Χριστοδούλου, Τριανταφυλλόπουλος, Καραφέριας, Σώκος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Αρχοντής, Τσατσαρώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...