Με (Χ)αμένες ευκαιρίες στη Γαλήνη…

Δεν ανέδειξε νικητή το παιχνίδι της Γαλήνης, εκεί όπου ο Πύρρος Βορειοηπειρωτών ήρθε ισόπαλος χωρίς σκορ με τον Παναγροτικό Νίκαιας για την 21η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Έτσι, η ομάδα του Κώστα Βασίλη έφθασε τους τριάντα επτά βαθμούς και συνεχίζει στη πέμπτη θέση, ενώ από την άλλη το συγκρότημα του Βαγγέλη Μπρισίμη έφθασε τους είκοσι πόντους και βρίσκεται στη δέκατη τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Οι δύο σύλλογοι απώλεσαν ευκαιρίες στο παιχνίδι για να πετύχουν κάποιο τέρμα. Από πλευράς γηπεδούχων οι Μάριος Λάττα και Κλαούντιο Μούρι είχαν τις στιγμές τους στο ματς, ενώ από πλευράς φιλοξενουμένων, οι Χρήστος Φουρίκης, Κλεοντόρ Ολομάνι και Χρήστος Δημόπουλος έχασαν ευκαιρίες στην αναμέτρηση που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Γαλήνης.

Οι άνθρωποι της Νίκαιας εκφράζουν παράπονα προς το πρόσωπο του κ. Αντωνίου για μία περίπτωση πέναλτι στο 76ο λεπτό με πρωταγωνιστή τον Ηλία Χριστοδούλου, όπου ο ρέφερι του αγώνα έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι…

Οι Συνθέσεις

Πύρρος Βορειοηπειρωτών (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς, Μάρης, Μαρούδης, Κάτσης, Λίτσα, Τζιόγκας, Παύλου (80′ Τριαντακωνσταντής), Κάτσας, Μούρι, Λάττα, Αλεξανδρής (70′ Αλλιάι).

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σαρακατσάνης, Ψαρούλης Αντ., Πανδρεμένος, Ψαθάς (46′ Ολομάνι), Ψαρούλης Δ. (60′ Δημόπουλος), Νικολακούλης (68′ Γκουντίκας), Σακελλαρίου, Σώκος, Φουρίκης, Καφαντάρης (65′ Τσιάρας), Χριστοδούλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Αντωνίου, Νίκζας, Τέγος Αθ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...