Με (Χ)αμένες ευκαιρίες…

Με χαμένες ευκαιρίες και με καμία από αυτές να μετουσιωθούν σε γκολ, τελείωσε ο αγώνας ανάμεσα σε Δωτιέα Αγιάς και Φωκικό στο παιχνίδι που έγινε στην Αγιά, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες και δίχως σκορ.

Οι δύο ομάδες έχασαν ουκ ολίγες ευκαιρίες για να βάλουν κάποιο τέρμα και να πάρουν την νίκη και τους τρεις βαθμούς, όμως οι παίκτες των δύο συλλόγων απώλεσαν τις ευκαιρίες αυτές κι έτσι το 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Αγιάς.

Από πλευράς του συνόλου του Γιάννη Αλεξούλη, οι Γιώργος Τσατσαλίδης, Θωμάς Τσιρογιάννης και Γιάννης Μπαλογιάννης έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα για τον Δωτιέα, ενώ οι Παπαδόπουλος Σ., Γιαλαμίδης, Τσεβάς και Καράμπελας απώλεσαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν στον χθεσινό αγώνα.

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Αλεξούλης): Μπαταβάνης, Κόκκας, Παππάς, Μεζίνι, Γούτος, Ραμάι (87′ Καφουσιάς), Τσακάλι, Καρβούνης (84′ Μπαλογιάννης), Ντακούλας (90+2′ Κορλός), Τσατσαλίδης, Τσιρογιάννης.

Πιερικός (Γιώργος Καμπέρης): Φιρινίδης, Παπαδόπουλος Σ. (78′ Τσιώλης), Κουρούπης, Τσεβά, Κωνσταντίνου, Παπαδόπουλος Μ., Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γεωργίου, Καράμπελας, Γιαλαμίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...