Με (Χ)αμένες ευκαιρίες…

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας Α’», με τον Ιπποκράτη και τη Πελασγιώτιδα να αναδεικνύονται ισόπαλοι δίχως τέρματα.

Η «λευκή» ισοπαλία λοιπόν έδωσε στους δύο συλλόγους τον βαθμό της ισοπαλίας, με το συγκρότημα του Θανάση Κολονιώτη να φθάνει τους τέσσερις βαθμούς και τη δέκατη τρίτη θέση.

Ενώ, όσον αφορά την ομάδα του Κώστα Μπακατσή, με τον βαθμό της ισοπαλίας έφθασε τους δέκα βαθμούς και η Πελασγιώτιδα συνεχίζει από την έκτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Μπορεί να μη σημειώθηκε κάποιο τέρμα, όμως οι παίκτες των δύο ομάδων είχαν χαμένες ευκαιρίες.

Από πλευράς Ιπποκράτη λοιπόν, οι Φραχόλι Ρ. και Φραχόλι Ότι είχαν καλές στιγμές, ενώ οι Γελαλής, Μούτος και Τσιγγάνης απείλησαν για λογαριασμό της Πελασγιώτιδας…

Οι Συνθέσεις

Ιπποκράτης (Θανάσης Κολονιώτης): Ράιδος, Μαραμής, Διαμάντης (59′ Μπλάνας), Παπαδημητρίου, Μονάντερος, Τσουμάνης, Φραχόλι Ότ., Χίσα, Τσακουρίδης, Φραχόλι Ρ. (89′ Γιαννίδης), Κοντογιώργος.

Πελασγιώτιδα (Κώστας Μπακατσής): Μαστοροδήμος, Νυχτερίδας (62′ Λαζαρίδης), Μαριγκούδης, Γκόγκος Β., Γούργος, Θώμος (69′ Δαμασιώτης), Κουτσικούλης (46′ Γελαλής), Τσαντούλης (62′ Χατζής), Μούτος, Πωτός, Τσιγγάνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Πατέτσος, Βαλιώτης, Δίχρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...