Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου!

Με όνειρα και φιλοδοξίες ξεκίνησε τη προσπάθεια του ο Ατρόμητος Δασοχωρίου για την αγωνιστική περίοδο 2019 – 2020 που θα τον βρει και πάλι στη Β΄ΕΠΣ Λάρισας!

Βέβαια, η διοίκηση, ο προπονητής και το ποδοσφαιρικό τμήμα επιθυμούν το βήμα παραπάνω που σημαίνει άνοδο στη πιο πάνω κατηγορία!

Μάλιστα, η διοίκηση προχώρησε και σε μεταγραφές ουσίας προκειμένου ο σύλλογος να παρουσιαστεί έτοιμος και να διεκδικήσει την άνοδο. Ο Νίκος Χατζημπύρος συνεχίζει στη τεχνική ηγεσία της ομάδας και η διοίκηση προσπαθεί καθημερινά για να πετύχει ο Ατρόμητος αυτό που δεν κατάφερε τη περσινή αγωνιστική περίοδο…

Το μεταγραφικό «Παζάρι»

Ήρθαν: Τσιόπας (Παραπόταμος), Κόκκινος (Αμπελιά), Ασπετάκης, Αθανασόπουλος, Τσίλης, Μήτρος (Δήμητρα Γιάννουλης), Δήμου (ΑΕΛ Κ17).

Έφυγαν: Παπαθανασίου (Απόλλων Κ17), Καρυώτης (Φαλανιακός), Παπαγεωργίου, Τσιαμούρης.

Παναγιώτης Παππάς (Πρόεδρος)

«Η νέα χρονιά βασίζεται στο κορμό τον περσινό με προσθήκες έμπειρων ποδοσφαιριστών. Καθαρός μας στόχος φέτος είναι η άνοδος. Θα ήθελα με τη σειρά μου να ευχηθώ σε όλο τον αθλητικό κόσμο καλή ποδοσφαιρική χρονιά γεμάτη υγεία και κάθε επιτυχία στο κάθε έναν ξεχωριστά».

Νίκος Χατζημπύρος (Προπονητής)

«Η νέα χρονιά ξεκινά με φιλοδοξίες και όνειρα. Ο πρόεδρος και η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και μας βοηθά σε ότι χρειαστούμε. Είναι βασικό ότι έχουμε διατηρήσει το περσινό κορμό της ομάδας και παράλληλα το οικογενειακό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου. Με αυτό ως όπλο και σε συνδυασμό με τις μεταγραφές ουσίας που υλοποιήσαμε θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας».

Δημήτρης Τσιόπας (Ποδοσφαιριστής)

«Εύχομαι να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακρυά από τραυματισμούς. Έχουμε υψηλούς στόχους για τη νέα χρονιά και θέλουμε να κερδίσουμε την άνοδο».

Ζήσης Καλογιάννης (Ποδοσφαιριστής)

«Καινούρια χρονιά, καινούριοι στόχοι για τον Ατρόμητο Δασοχωρίου. Ότι δεν καταφέραμε τη περσινή χρονιά, θέλουμε να πετύχουμε φέτος. Την άνοδο δηλαδή στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Οι προσθήκες που έγιναν είναι όλες ποιοτικές και προσεγμένες και με “όπλο” μας τη περσινό καλό κλίμα που θέλουμε να διατηρήσουμε στα αποδυτήρια μας, θεωρώ πως στο τέλος της σεζόν όλοι μας θα είμαστε χαρούμενοι».

Χρήστος Σακελλαρίου (Ποδοσφαιριστής)

«Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να ευχηθώ να έχουμε μια καλή χρονιά. Θέλουμε και φέτος να είμαστε μια παρέα στον Ατρόμητο και στο τέλος της σεζόν να έχουμε κερδίσει την άνοδό μας στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...