Με όνομα βαρύ σαν… ιστορία επιστρέφει στην Α΄1 ΕΠΣΛ ο Πανιώνιος Ν. Σμύρνης!

Ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης επέστρεψε στην Α΄1 τοπική κατηγορία και ο σύλλογος ξεκίνησε τη προσπάθεια του για την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά!

Οι προσπάθειες όλων από τη περασμένη αγωνιστική περίοδο απέφεραν καρπούς και ο Πανιώνιος θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄1 ΕΠΣΛ!

Μάλιστα, η ομάδα με τον Αποστόλη Κορομηλά στο πάγκο και αφού έγιναν μία σειρά από μεταγραφές, ξεκίνησε τη προσπάθεια της στο γήπεδο με την εκκίνηση της προετοιμασίας.

Σύσσωμη η διοίκηση, ο προπονητής και οι παίκτες ευελπιστούν σε κάτι καλό την ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, με τους στόχους της ομάδας να είναι η άνετη παραμονή και ο Πανιώνιος να είναι ανταγωνιστικός!

Φώτης Ζήσης (Γενικός Διευθυντής)

«Φέτος ο Πανιώνιος ξεκίνησε πολύ δυνατά και δυναμικά. Έχουμε κάνει μέχρι στιγμής πέντε μεταγραφές. Παιδιά που έπαιζαν σε Α΄ κατηγορία. Προσπαθούμε να πραγματοποιήσουμε μια ανανέωση της ομάδας. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και από εκεί και έπειτα ότι προκύψει».

Αποστόλης Κορομηλάς (Προπονητής)

«Επιστρέφω σε μια ομάδα όπου έχω δουλέψει αρκετά χρόνια. Υπάρχει ένα δέσιμο με τον σύλλογο του Πανιωνίου και η αγάπη που δείχνουν στο πρόσωπό μου είναι αμοιβαία. Φέτος ξεκινάμε μια νέα προσπάθεια στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, μια κατηγορία όπου τα περασμένα χρόνια ήταν διακαής πόθος της διοίκησης της ομάδας και έγινε επιτέλους πραγματικότητα. Μπήκαν αρκετά άτομα στη διοίκηση του συλλόγου ούτως ώστε να υπάρξει στήριξη σε όλους τους τομείς. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς όλες οι ομάδες “πονάνε” στο διοικητικό κομμάτι και στην οργάνωση ενός σωματείου. Από πλευρά μας απομένει να δουλέψουμε σκληρά και να φέρουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Γεράσιμος Κίτσας (Ποδοσφαιριστής)

«Ξεκινάμε πάρα πολύ δυναμικά με τον Αποστόλη τον Κορομήλα ως προπονητή φέτος. Έχουμε κάνει ορισμένες μεταγραφές που θα μας βοηθήσουν τη νέα σεζόν στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Ελπίζουμε και θέλουμε να πάμε πάρα πολύ καλά φέτος στην Α΄1 τοπική κατηγορία. Έχουμε καλές προοπτικές. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα ιστορική».

Γιώργος Ελιζόπουλος (Ποδοσφαιριστής)

«Φέτος ο σύλλογος έχει στόχο να βελτιωθεί σε σχέση με τη περσινή σεζόν σε όλους τους τομείς. Να δουλέψουμε σε πιο επαγγελματικά πρότυπα. Το αποτέλεσμα θα δείξει στο τέλος της χρονιάς τι πετύχαμε. Έγιναν ελάχιστες και ποιοτικές προσθήκες και σε συνδυασμό με τον έμπειρο προπονητή μας που γνωρίζει καλά τη κατηγορία, θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι στη πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας».

Γιάννης Καρακώστας (Ποδοσφαιριστής)

«Είμαι νέος στην ομάδα. Ήρθα με τη σειρά μου να βοηθήσω την ομάδα του Πανιωνίου που γνωρίζω πως είναι μια καλή ομάδα. Εύχομαι να μας πάει καλά η νέα χρονιά. Το βασικότερο είναι να μην έχουμε τραυματισμούς. Αν μπορούμε γιατί όχι να ανέβουμε και κατηγορία».

Τα φιλικά

22/08 Δόξα Βλαχογιαννίου
27/08 Δόξα Βαλανίδας
29/08 Δόξα Αργυροπουλίου
05/09 Κεραυνός Δένδρων
14/09 Παναγροτικός Νίκαιας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...