Μοιράστηκαν βαθμούς & εντυπώσεις!

Από ένα βαθμό πήραν Πυργετός & Στόμιο στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 15η αγωνιστική με το 1 – 1 να είναι το τελικό σκορ στο γήπεδο του Πυργετού.

Έτσι, με το σημερινό βαθμό το συγκρότημα του Γιάννη Μπάγκα έφθασε τους τριάντα ένα βαθμούς και συνεχίζει σε απόσταση «αναπνοής» και τη τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Χρήστου Βλούχου έφθασε τους δέκα τέσσερις βαθμούς και συνεχίζει στην ενδέκατη θέση του πρωταθλήματος.

Μόλις στο 6ο λεπτό του αγώνα, ο Δημήτρης Πικούλης με ένα εντυπωσιακό σουτ σχεδόν από το χώρο του κέντρου, κέρδισε τον Καρυώτη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Πυργετού για το 0 – 1.

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι δεν χάρηκαν πολύ, καθώς η Αναγέννηση είχε έτοιμη απάντηση με γκολ δύο λεπτά αργότερα. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Βάρσος με σουτ από πλεονεκτική θέση κέρδισε τον Δημήτρη Φωτίου κι έκανε το 1 – 1, με αυτό να είναι και το τελικό σκορ.

Οι άνθρωποι του Πυργετού εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του κ. Γουδουλάκη στο παιχνίδι με τον Θερμαϊκό Στομίου. Από την άλλη, οι διοικούντες του Θερμαϊκού Στομίου συγχαίρουν τη διαιτησία του ρέφερι στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Γιάννης Μπάγκας): Καρυώτης, Περκέτσι, Κόμε, Καμάμι, Μπούλαρι, Τζιόλας, Ρακίπι Ν. (60′ Κοφράς), Ρακίπι Άγγ., Βάρσος, Στούμπος (75′ Παζάρας), Πουρλιώτης.

Θερμαϊκός Στομίου (Χρήστος Βλούχος): Φωτίου, Θεοδώρου, Χλωρός (75′ Χατζηλιώντας), Πολύζος, Μπάτσικας, Τοπάλης Μ., Πικούλης (80′ λ.τ. Αλβανός), Τσιάρας Γ., Οικονόμου Ρ., Ταπατάς (70′ Σελήνης Δ.), Παπαχρήστος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γουδουλάκης, Ρουπέλας, Παπαχατζής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...