Μοιράστηκαν βαθμούς & εντυπώσεις!

Βούναινα και Άγιοι Ανάργυροι ήρθαν ισόπαλοι με σκορ 2 – 2 και έτσι αποκόμισαν τον βαθμό της ισοπαλίας στην 23η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Οι «βυσσινί» του Λάζαρου Αγγλόπουλου έφθασαν τους σαράντα τρεις βαθμούς και συνεχίζουν στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ το συγκρότημα του Γιάννη Τσιφλίζογλου έφθασαν τους είκοσι εννέα βαθμούς και την ενδέκατη θέση της βαθμολογίας.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, ο Ανδρέας Τσιρβούλης έβαλε μπροστά τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων στο σκορ, ενώ στο δεύτερο μέρος και στο 63ο λεπτό ο Γιώργος Χατζηλιάδης έφερε το ματς στα ίσια.

Οκτώ λεπτά μετά, ο Σάκης Δάσσιος πέτυχε το εικοστό τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄1 τοπικής κατηγορίας και έκανε το 1 – 2 για τους Αγίους Αναργύρους, ενώ στο 81ο λεπτό ο Νίκος Βράκας πέτυχε τη νέα ισοφάριση του σκορ και το 2 – 2 στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Νεστορίδης Βλησαρούλης (71’ Μούμος), Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Ηλ., Κυπαρίσσης, Ρουμελιώτης, Μερτζανίδης Φ., Τζατζάκης, Βράκας.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Καραποστόλης, Δοξαριώτης, Αντωνίου, Ντουρουντάκης, Παναγιώτου, Κολοβός, Νούσιος, Αμαρλαριώτης (72’ Γκούγκλας), Μητρακούλης, Τσιρβούλης, Δάσσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Μάνος, Παραφέστας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...