«Μοιρασιά» στο Καλοχώρι

Δίχως νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Αναγέννησης Καλοχωρίου και Οικονόμου Τσαριτσάνης για την 5η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λάρισας.

Το γηπεδούχο Καλοχώρι πρόσθεσε έναν βαθμό φτάνοντας του 5 και ισοβαθμεί στην 11η θέση με τη Λάρισα 2012. Από την άλλη η Τσαριτσάνη βρίσκεται πιο ψηλά βαθμολογικά, καθώς βρίσκεται μαζί με το Αργυροπούλι και τον Τύρναβο στην 5η θέση με 8 βαθμούς.

Στα αγωνιστικά τώρα, ήταν ένα παιχνίδι που φαινόταν πως όποιος έβαζε το γκολ, θα έπαιρνε και τη νίκη. Όμως το γκολ αυτό δεν ήρθε ποτέ. Παρότι ευκαιρίες υπήρχαν στο ματς. Για το Καλοχώρι με τους Πούτα, Μπούνα και Τσιαντούλη.

Ενώ για τη Τσαριτσάνη με τους Φτίκα, Χάμο και Καραγκούνη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν και με δέκα παίκτες το ματς, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Βασίλη Γκαμπέτα στο 90΄. Με το 0 – 0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Βασίλης Ταχτιντής): Μαρδάνης, Λιούσκας, Κόκκοβας, Νεστορίδης, Έξαρχος, Σαΐτης (55′ Δάκτυλας), Σπυρόπουλος, Τσιάτας (60′ Τσεκούρας), Μπούνα, Πούτας (65′ λ.τ. Δούρος), Τσιαντούλης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Γκαμπέτας, Λεβέντης, Σαπάκος, Μόσχος, Καλφούντζος (60′ Σακοράφας), Παπαγιαννούλης (75′ Φτίκας), Χάμος, Καραγκούνης, Δραχαλίβας (30′ λ.τ. Νάνος), Παληγιάννης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τζήλος, Παπαδημητρίου, Σπανούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...