«Μοιρασιά» στο Μακρυχώρι

Δίχως νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Αετού Μακρυχωρίου και Σμόλικα Φαλάνης για την 21η αγωνιστική της Α΄ΕΠΣ Λάρισας.

Το Μακρυχώρι πρόσθεσε ακόμη έναν βαθμό στη συνολική του βαθμολογία και έφτασε τους 21 βαθμούς και την 13η θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη ο Σμόλικας Φαλάνης βρίσκεται πιο ψηλά και συγκεκριμένα στην 7η θέση με 31 βαθμούς.

Στον αγώνα τώρα οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πολλές σημαντικές ευκαιρίες με τους Παναγιώτη Φουσίκα και Παναγιώτη Πάσιο να μην καταφέρνουν να τις μετουσιώσουν σε γκολ. Ωστόσο δεν είχε μόνο το Μακρυχώρι ευκαιρίες.

Είχε και ο Σμόλικας Φαλάνης. Με τους Ανδρέα Τσιρβούλη, Σάκη Δάσσιο, Γιώργο Κακαβίτση και Γιώργο Κόκρα. Βέβαια η μεγαλύτερη στιγμή ανήκε στον Γιώργο Κόκρα, ο οποίος στο τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού με σουτ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Έτσι το 0 – 0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Αετός Μακρυχωρίου (Γιάννης Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Καρβούνης (46′ Νικολαΐδης), Τίκος, Βάσσος, Παυλόπουλος, Γκαμπέτας, Αργύρης (87′ Σαμαράς), Μάντζιαρης, Τέας, Πάσιος, Θεοχάρης (46′ Φουσίκας).

Σμόλικας Φαλάνης (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μητρακούλης (75′ Παπαδάμος), Μανακούσιος, Πρίφτης, Κολοβός Κ., Σκούπρας, Δολιάνης, Κόκρας, Τσίρβουλης, Δάσσιος (85′ Σαμαράς), Κακαβίτσης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Καρακώστας, Τσατσαρώνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com