«Μοναξιά μου είσαι όλα και τίποτα…»

«Μοναξιά μου όλα, μοναξιά μου τίποτα
μη μ΄ αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα
έρωτα μου όλα, κι έρωτά μου τίποτα
μη μ΄ αφήνεις τώρα που είναι όλα πιο δύσκολα»,

τραγουδούν οι Πυξ Λαξ και η μοναξιά της ΑΕΛ δυστυχώς είναι μεγαλύτερη της μοναξιάς του Φίλιππου Πλιάτσικα όταν έγραφε το συγκεκριμένο τραγούδι μέσα στο αυτοκίνητό του κάπου αποκλεισμένος στη Νίκαια της Γαλλίας το μακρινό 1997, από καταρρακτώδη βροχή.

Σάββατο 27/07 και η ΑΕΛ δίνει το τρίτο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας στο Καρπενήσι. Ζέστη αφόρητη στη Λάρισα, στη διαδρομή και τελικά και στο Καρπενήσι.

Φτάνοντας στο ΔΑΚ του Καρπενησίου αντικρίζω καπνογόνα. Χρώματος «κίτρινα» όμως και όχι «βυσσινί». Συνάδελφος από Λάρισα; Κανείς. Μόνος και έρημος. Τόσα ΜΜΕ της Λάρισας και κανένας άλλος για μια υποτυπώδη ανταπόκριση.

Δεν τα βάζω απαραίτητα με τους συναδέλφους. Τι φταίνε εκείνοι άλλωστε που το ενδιαφέρον για την ομάδα έχει… «μικρύνει» τόσο πολύ.

Κλήθηκα να πάρω δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΛ, Γκόρνταν Πέτριτς, μόνος! Εγώ, ο Πέτριτς και η ηχογράφηση! Ξέρετε για ποια ομάδα μιλάμε; Για την ΑΕΛ. Για μια ομάδα που πρόλαβα εποχές όπου τρέχανε στα βουνά και στα… κορφοβούνια 10 δημοσιογράφοι στις… προπονήσεις!

Θυμάμαι παλιές καλές εποχές σε προετοιμασίες και βάζω τα… κλάματα! Που πήγαν όλοι εκείνοι; Φίλαθλοι, οπαδοί, δημοσιογράφοι, φωτογράφοι; Που στο καλό πήγαν όλοι εκείνοι που πιάναν ακόμη και την αναπνοή των… μασέρ της ΑΕΛ;

«Μοναξιά μου είσαι όλα και τίποτα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...