Μούμος & Ζιάρας στο Μαυροβούνι!

Οι μεταγραφικές κινήσεις στο Μαυροβούνι συνεχίζονται με τους Γιώργο Μούμο και Στράτο Ζιάρα να αποτελούν τις δύο τελευταίες προσθήκες στο συγκρότημα του Γιάννη Σιάρκου.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος αποτελεί μεταγραφή από τα Βούναινα, με τον έμπειρο μέσο να είναι έτοιμος να προσφέρει πολύτιμες λύσεις στη μεσαία γραμμή του Α.Ο. Μαυροβούνιου και έχοντας παρελθόν σε Όλυμπο Λάρισας, Ηρακλή Λάρισας και Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων.

Όσον αφορά τον Στράτο Ζιάρα, πρόκειται για μία μεταγραφή ουσίας με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή να πηγαίνει από τον Ηρακλή στο Μαυροβούνι με τη μορφή δανεισμού. Ο Στράτος Ζιάρας είχε μία πολύ γεμάτη χρονιά με τη Κ16 του Ηρακλή Λάρισας και ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του, όντας μάλιστα και ο αρχηγός της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Σιάρκος αποκτά δύο πολυεργαλεία στο χώρο της μεσαίας γραμμής κι ενώ η προετοιμασία συνεχίζεται στο γήπεδο του Μαυροβούνιου…

Μάλιστα, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε τη περασμένη Πέμπτη (13/08) το Μαυροβούνι κέρδισε με σκορ 2 – 1 το Αβέρωφ, εκεί όπου ο Βασίλης Σπανός βρήκε δύο φορές δίχτυα και μείωσε στις καθυστερήσεις ο Ηλίας Λιλολάρι.

Τέλος, η διοίκηση γνωστοποίησε τα επόμενα φιλικά του συλλόγου και αυτά έχουν ως εξής:

22/08 Πελασγιώτιδα (εντός)
28/08 Οικονόμος Τσαριτσάνης (εκτός)
31/08 Αετός Μακρυχωρίου (εντός)
05/09 Σμόλικας (εντός)
10/09 Νέα Πολιτεία (εκτός)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...