Μπάρκας: «Θέλουμε να κλείσουμε στόματα»

Για το κίνητρο που έχει η ΑΕΚ ενόψει του τελικού κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Βασίλης Μπάρκας.

Ο Ελληνας τερματοφύλακας ήταν ένας από αυτούς που έκαναν δηλώσεις στη Media Day της Ενωσης και είπε τα εξής.

Για το αν έχουν να χωρίσουν κάτι οι δύο ομάδες: «Δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι. Μόνο στα 90 λεπτά εντός γηπέδου. Είναι ένας τελικός και θέλουμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Έχουν ακουστεί πολλά, αλλά εμείς θέλουμε να κλείσουμε στόματα, παίρνοντας το Κύπελλο».

Για το κίνητρο: «Κίνητρο αποτελεί η νίκη. Είμαστε η ΑΕΚ και θέλουμε τη νίκη, κλείνοντας θετικά τη σεζόν. Θα είναι το κερασάκι στην τούρτα».

Για το αν αποτελεί απάντηση σε όσους έχουν αμφιβολίες για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ: «Δεν νομίζω να έχει κανείς αμφιβολίες. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει αμφιβολίες. Όλοι μας έχουν παραδεχθεί. Είμαστε πρωταθλητές με την αξία μας».

Για το αν υπάρχει πλεονέκτημα στην ΑΕΚ λόγω ΟΑΚΑ που είναι η έδρα της: «Θα είναι οπαδοί και των δύο ομάδων, οπότε δεν είναι ακριβώς η έδρα μας. Ωστόσο, τυπικά μπορεί να είμαστε γηπεδούχοι και ενδεχομένως να είναι πλεονέκτημα».

Για το αν προετοιμάζεται για διαδικασία πέναλτι: «Αν παίξουμε όπως παίζουμε όλη τη χρονιά, δεν θα χρειαστούν τα πέναλτι».

Για την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων: «Θέλουμε να πάρουμε το Κύπελλο μπροστά στους οπαδούς μας και γιατί όχι μπροστά στους οπαδούς του ΠΑΟΚ».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...