Μπέρτος: «Στόχος μας η εξάδα, κάθε ματς και καλύτεροι»

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ, αλλά και τους στόχους της ΑΕΛ μίλησε ο Μανώλης Μπέρτος, μετά το τέλος της αναμέτρησης στο AEL FC Arena.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου: «Ήταν ένας πάρα πολύ δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Έχουμε συνηθίσει εμείς σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Είναι όλα μέρος της δουλειάς».

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδος, αλλά δείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι. Το δουλέψαμε όλη την εβδομάδα και μας βγήκε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και σε κάθε ματς πάμε για τους τρεις βαθμούς. Είχαμε 2-3 φάσεις να πετύχουμε γκολ. Θέλει και λίγο τύχη».

Για την άμυνα της ΑΕΛ: «Όλα τα παιδιά δουλεύουμε για το καλύτερο της ομάδας. Όλοι δουλεύουμε μαζί για να παίρνουμε σε κάθε ματς τους τρεις βαθμούς».

Για τις αμυντικές επιδόσεις: «Εμείς από την μεριά μας βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με τις οδηγίες του προπονητή μας παλεύουμε για τη νίκη. Υπάρχει η διακοπή και θα δουλέψουμε καλύτερα για τα δύο επόμενα ματς που είναι πολύ σημαντικά για εμάς».

Για τους στόχους της ΑΕΛ: «Ο στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε να μπούμε στην εξάδα και να πάμε στον τελικό του Κυπέλλου. Θέλουμε να γινόμαστε σε κάθε παιχνίδι όλο και καλύτεροι».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένας παίκτης που έχει πολύ ποιότητα. Για εμένα είναι άδικο που βρίσκεται εδώ. Η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη ομάδα και ο Ουάρντα θα μας βοηθήσει πολύ».

Φωτογραφία: Κώστας Τσομάκος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...