«Μπήκαμε από την αρχή δυνατά»

Στην πίστη και την δίψα όλης της οικογένειας της Επισκοπής για τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Πειραιά στάθηκε ο Νίκος Χαλκιαδάκης.

Aναλυτικά:

«Από την αρχή της εβδομάδας υπήρχε ένα αποτέλεσμα για μας, η νίκη και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δουλέψαμε με βάση τη δική μας δυναμική στο γήπεδο και στα αδύνατα σημεία του αντιπάλου και θεωρώ ότι το πετύχαμε σε μεγάλο βαθμό. Στην εξέλιξη του παιγνιδιού μπήκαμε αρκετά δυνατά και πετύχαμε δύο γκολ ενώ κάναμε κι άλλες ευκαιρίες. Στο β’ ημίχρονο συνεχίσαμε στην ίδια ένταση, πετύχαμε άλλα δύο τέρματα, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο και αυτό τα λέει όλα».

Ο υπαρχηγός της Επισκοπής ρωτήθηκε κι εκείνος για το πώς θεωρεί ότι ανταποκρίθηκε η ομάδα του στη νέα έδρα της. «Νομίζω ότι φάνηκε η διαφορά γιατί και εγώ προσωπικά είχα πάρα πολύ χρόνο να σκεφτώ όταν έπαιρνα τη μπάλα σε αντίθεση με τα μικρά γήπεδα όπου εκεί το περιθώριο σκέψης είναι μηδαμινό. Αυτό το αναφέρω δίχως φυσικά να αποτελεί δικαιολογία το αποτέλεσμα την περασμένη εβδομάδα κόντρα στον Εθνικό».

ΠΗΓΗ: prismasport

The post «Μπήκαμε από την αρχή δυνατά» appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...